REKLAMI GEÇ

Zabıta 26 kasaba ceza kesti

Zabıta 26 kasaba ceza kesti

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki kasap ve et ürünleri satan marketleri denetledi. Yapılan kontrollerde 26 işyerine bazı eksikliklerden dolayı yazılı ihtar verildi. Denetimlerde esnafların daha titiz ve hassas olması kurallara uyması istendi.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2012 Pazartesi, 13:35

Denizli Zabıtası kent genelinde gıda satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, son olarak şehir merkezindeki kasap ve et ürünleri satan marketleri denetledi. Denetimlerde işletmelerde uygulanan hijyen ve temizlik kurallarıyla ilgili uyarılar yapılırken, et ürünleri ve saklama koşullarına ilişkin de bilgilendirme yapıldı.

Zabıta ekiplerince veteriner hekim ile gıda mühendisi eşliğinde gerçekleştirilen denetimlerde et ve tavuk satışı yapılan yerlerin mevzuat şartlarına uygun olup olmadığı, işyerlerinin açma ve çalışma ruhsatları, çalışan personellerin sağlık karneleri ve iş gömlekleri, işyerlerinin genel temizliği, yangın tüpü kontrolleri ve esnaf teftiş defterleri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 26 işyerine bazı eksikliklerden dolayı yazılı ihtar verilirken, 7 işyerinde ise herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada vatandaşların daha güvenli ve sağlıklı tüketim yapabilmeleri için kontrollerin devam edeceğini belirtilirken vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşması durumunda Denizli Belediyesi’nin 153 numaralı telefonuna şikayetlerin iletilmesi istendi.

Yorumlar

musti   -  Bağlantı 19 Aralık 2012, 00:09

köylerde hastaliktan ölen hayvanlari kasaplara satildiginida görüp ceza kestilermi acaba .ne yapiliyor acaba bu hayvanlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı