REKLAMI GEÇ

Denizlililere sağlık için yürüyüş çağrısı

Denizlililere sağlık için yürüyüş çağrısı

Denizli İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, bir yıl boyunca her ayın son Pazar günü Denizlili vatandaşlar ile sağlık yürüyüşü yapacak. 1 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek sağlıklı yaşam yürüyüşü Valilik önünden başlayacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2014 Cuma, 17:10

Sağlık Bakanlığı’nın 2014 yılını ‘Sağlıklı Yaşam İçin Hareket Yılı’ ilan etmesi nedeniyle İl Halk Sağlığı Müdürlüğü Denizlili vatandaşları her ayın son Pazar günü yürüyüşe davet ediyor.

Yıl boyunca her ayın son Pazar günü Denizli halkıyla yürüyüş yapacaklarını belirten İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Abdülaziz Ünal, “2013 yılı sonunda Sağlık Bakanlığı tarafından ücretsiz gönderilen pedometreler aile hekimleri tarafından yürüyüşü teşvik ve sağlıklı kiloya ulaşmayı hedeflemek için dağıtılmıştır. Dağıtılan pedometreleri kullanan vatandaşlarımızı olumlu yönde teşvik etmiş ve kilo vermeye yardımcı olduğu görülmüştür. Sağlık Bakanlığı 2014 yılını yürüyüş yılı ilan etmiştir. Bu etkinlik kapsamında her ayın son pazar günü vatandaşlarımızla birlikte yürüyüş etkinliği düzenliyoruz” dedi.

Pazar günü saat 10.00’da valilik önünde başlayacak olan yürüyüşün Recep Yazıcıoğlu Parkı’na kadar süreceğini belirten Dr. Ünal, yürüyüşe tüm Denizlilileri davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı