REKLAMI GEÇ

DENTUROD ve Özel Egekent Hastanesi COVİD 19 ile mücadelede işbirliği yaptı

DENTUROD ve Özel Egekent Hastanesi COVİD 19 ile mücadelede işbirliği yaptı

Özel Egekent Hastanesi, Denizli turizmine katkı sağlamak ve ülkenin gelişen sağlıkta kalite anlayışını yabancı misafirlere de göstermek amacıyla DENTUROD ile işbirliği yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2020 Perşembe, 16:36

Oluşturulan bu iş birliğinde Denizli’de DENTUROD üyesi otellerde konaklayıp yurtdışına çıkacak olan misafirlerin yaptırma zorunluluğu olan PCR testlerini Denizli Özel Egekent Hastanesi üstlendi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Egekent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Üstek, “Amacımız şehrimize en kaliteli hizmeti vermek, bu sebeple 2019 yılında devraldığımız hastanemizde yeni cihazlar ile birlikte sağlık kadromuzla da her geçen gün gelişmeye devam ediyoruz. Şehrimizdeki sağlık hizmetinin kalitesini tüm dünyaya yansıtabilmek için bu protokole imza attık, herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Protokolü imzalayan tarafı temsilen DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ise, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Güvenli Turizm Sertifikası kapsamında, otellerimizin yerine getirmek zorunda olduğu, yurtdışından gelen ve ikameti yurtdışında olan misafirlerimizin ülkelerine dönüşte yolculuğundan 48 saat önce covid19 PCR testinin otellerde uygulanmasını üstlenen Özel Egekent Hastanesi’ne teşekkür ederiz. Sonuçlanan testler yabancı misafirlerimizin maillerine, vatandaşlarımızın da e-nabzı uygulamasına iletilmesi ile misafirlerimiz yurtdışına sorunsuz bir şekilde çakabilecektir. Ülkemiz ve şehrimiz turizmi için önemli olan bu konuda destekleri için Özel Egekent Hastanesi yetkililerine DENTUROD adına teşekkür ederim” dedi.

Yeni yatırımları ve atılımlarıyla adından söz ettiren Özel Egekent Hastanesi’nin desteğinin önemli olduğunu belirten Şen, “Özel Egekent Hastanesi, bu öncü hizmetiyle de şehrimize büyük bir katkı sağlamış, otellerimizi ve şehrimizi daha profesyonelce tanıtmamıza ve sağlık hizmetlerimizin kalitesini göstermemize katkıda bulunmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı