REKLAMI GEÇ

DİŞ HASTANESİ 2015’TE AÇILIYOR

DİŞ HASTANESİ 2015’TE AÇILIYOR

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin inşaatını inceledi. Acar yeni binanın kapasitesiyle, fiziki koşullarıyla çok modern bir hastane olacağını belirtti. Hastane, 2015 yılının başında hizmete gireceği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2014 Perşembe, 10:27

Denizli Devlet Hastanesi yerleşkesi içerisinde 2013 yılında temelleri atılan, 53 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 2015 yılının başlarında tamamlanarak hizmete girecek.

Tek bloktan oluşan ve toplam 7 kat olacak Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 4 bin 138 metrekare arsa üzerine kurulurken, hastanede 420 metrekare açık, 1150 metrekare kapalı otopark bulunacak. Hizmet alanında Sterilizasyon Birimi, Protez Laboratuvar Bölümü, Hasta Hakları Birimi, Acil ve Nöbet Polikliniği, Engelli Polikliniği, Mahkum Odası ve Polikliniği, Periapikal ve Panoramik Röntgen Birimi, Beş Ünit kapasiteli Üç Çocuk Polikliniği, Evde Sağlık Birimi ve Ameliyathanesiyle birlikte yataklı kurum kapsamında bünyesinde iki yatak kapasitesi bulunacak.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başkekimi Dr. Bekir Saygılı ile birlikte yapımı devam eden diş hastanesini yerinde inceledi. Osman Acar, yüzde 70’i tamamlanan hastanenin 2015 yılının başında hizmete açılacağını açıkladı. Acar, “Mevcut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz 65 hekim ile günde ortalama bin 500 hastaya hizmet vermektedir. Denizli nüfusundaki artış, mevcut hastanenin kapasitesinin yetersiz olması ve fiziki şartları doğrultusunda yeni yapılan hastane ile birlikte toplam 115 hekim ile günlük ortalama 4 bin hastaya hizmet vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, yeni binada oluşturulacak ameliyathane ile hastaların ameliyat işlemlerinin rahatlıkla burada yapılabileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı