REKLAMI GEÇ

Diş Hastanesi hizmete açılıyor

Diş Hastanesi hizmete açılıyor

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, yarın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından hizmete açılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2015 Cuma, 15:27

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Denizli’ye geliyor. Müezzinoğlu ve Zeybekci, 2 hastanenin temelini atacak, 1 hastanenin açılışını yapacak.

ÇAMELİ’DE TEMEL ATMA
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ilk durağı Çameli olacak. İki bakan, saat: 11.30’da düzenlenecek törenle 7 milyon 372 bin lira ihale bedelli ve 27 yataklı Çameli Devlet Hastanesi’nin temelini atacak.

12.2 MİLYON LİRA HARCANDI
Zeybekci ve Müezzinoğlu, bu törenin ardından kent merkezine gelerek, saat 15.45’te Eski SSK Hastanesi’nin yerine yapılan Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışını yapacak. 12 milyon 272 bin lira ihale bedelli hastanenin 50 ünitesi ve 5 yatağı bulunuyor.

ÇİVRİL DEVLET HASTANESİ’NİN TEMELİ ATILACAK
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu açılışın ardından Çivril’e giderek, ilçede yapılacak devlet hastanesinin temelini atacaklar. 100 yataklı hastane 21 milyon 830 bin liraya ihale edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı