REKLAMI GEÇ

Diş Hekimleri Haftası kutlanıyor

Diş Hekimleri Haftası kutlanıyor

Denizli’de Diş Hekimleri Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı. Denizli Diş Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Eskicioğlu, törende yaptığı konuşmasında, “Her şeye rağmen bizler mesleğimizi ve toplumun ağız diş sağlığını koruma ve geliştirilmesinde üstlendiğimiz sorumlulukla hareket ederek, karşılaştığımız sorunları çözmek durumundayız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2021 Pazartesi, 11:56

Denizli Diş Hekimleri Odası, Diş Hekimleri Haftası dolayısıyla Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Denizli Diş Hekimleri Odası Başkanı Mehmet Eskicioğlu, vatandaşların bilgilendirilmesi için afiş ve dijital video gösteriminde katkı sağlayan Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Diş hekimlerinin diğer sağlık çalışanları gibi özlük hakları yanında, pandemi döneminin karşılarına çıkardığı yeni sorunlarla yüz yüze kaldığını belirten Eskicioğlu, “Evlerimize gidemediğimiz, sevdiklerimize sarılamadığımız, yemek molası vermeden çalıştığımız günleri yaşadık. Halkın sağlık hakkı kesintiye uğramasın, hastalarımız mağdur olmasın diye pandemi koşullarında muayenehanelerimizi, kliniklerimizi açıp hizmet vermeye çalıştık. Normal zamanlarda kolayca temin edebildiğimiz kişisel koruyucu ekipmanları bulmakta zorlandığımız günler oldu; mesleğimize bağlılık, yeminimize sadakat ve dayanışma ile o günleri de aştık. Ancak birikmiş sorunlarımızın üzerine yenileri eklenmeye devam etti” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı