REKLAMI GEÇ

Emekli hekimler Denizli’de buluştu

Emekli hekimler Denizli’de buluştu

Denizli Tabip Odası emekli hekimleri bir araya getirdi. Sorunların tartışıldığı toplantıya İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir, Manisa’nın yanı sıra Denizli’den de emekli hekimler katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2015 Salı, 10:10

Denizli Tabip Odası, Türk Tabipler Birliği (TTB) Emekli Hekimler Kol Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Denizli Tabip Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir, Manisa ve Denizli’den emekli hekimler bir araya geldi.

emekli_hekimler_toplanti_ic

Emekli hekimlerin sorunlarının masaya yatırıldığı, çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantıyla ilgili değerlendirme yapan Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem, öncelikli sorunlar emekli maaşlarının düşük olması, huzur evi, hekim evi ihtiyacı ve bir araya gelebilecekleri lokallerin bulunmaması olduğunu söyledi.

Sorunların çözümünde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görev yapan hekim vekillere büyük görevlerin düştüğünü anlatan Prof. Dr. Önem, “Hekim vekiller başta olmak üzere illerden seçilen vekillere sorunları iletmemiz ve çözüm aramamız gerekiyor. Toplantıdan da huzur evi ve hekim evi yapılması için destek aranması kararı çıktı” dedi.

Emekli hekimler, toplantının ardından Buldan Belediyesi’nin katkılarıyla Tripolis Antik Kenti ve Buldan Yaylası’nı gezdi, Buldan şehir turu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı