REKLAMI GEÇ

Erasmus Plus Projeleri tanıtıldı

Erasmus Plus Projeleri tanıtıldı

Denizli Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu Özgür Boyacı tarafından, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği personeline, Erasmus Plus Proje hazırlama eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2017 Cuma, 18:31

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İbrahim Ekiz ve Tıbbi ve İdari Hizmetler çalışanlarının katılımı ile düzenlenen eğitimde, Denizli Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Birimi Sorumlusu Özgür Boyacı tarafından ‘Erasmus Plus Programın içeriği, şartları, hedefleri ve başvuru koşulları’ konularını kapsayan bir sunum yapıldı.

Programın kişilere kazandıracağı avantajları anlatan Boyacı, Avrupa Birliği’nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan ve 2014-2020 yıllarını kapsayan dönemde uygulanan “Erasmus Plus Projeleri” ile kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam olanaklarının artırılmasının amaçlandığını söyledi.

Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk de Erasmus Plus Projelerinin, birlik yöneticileri ve çalışanları için kişisel ve mesleki gelişim sağlamak adına önemli bir fırsat olduğunu belirterek, Erasmus Plus’a farklı içerikli proje başvuruları yapmak istediklerini söyledi.

Öztürk, “Bilindiği üzere dünya genelinde kişisel ve kurumsal eğitim faaliyetleri, yenilikçi fikirler üretme ve yeni projelerle ilgili çalışmaların önemi giderek artmakta. Biz sağlık alanında insan odaklı bir hizmet yürütüyoruz. Dolayısıyla insana yaklaşım noktasında biz yöneticilerin ve çalışanlarımızın sürekli kendini geliştirmesi, donanımını arttırması çok önemlidir. İşte bu düşünceyle Erasmus Plus’a sağlık alanında hizmet kalitesini arttırabilmek adına Birlik çalışanlarımız açısından da etkin ve verimli olacağını düşündüğümüz projeler ile başvurmak istiyoruz. Bu projeler sonucunda katılımcılara edindikleri yetkinlikleri içeren belgeler verilecek ve bu çalışanlarımız, AB Boyutunda kendilerini geliştirerek daha donanımlı olarak halkımıza hizmet vermeye devam edeceklerdir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı