REKLAMI GEÇ

Geçici işçilerden kan ve organ bağışı

Geçici işçilerden kan ve organ bağışı

Denizli İl Özel İdaresi’nde Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında geçici işçi statüsünde çalışan 60 kişi, kan ve organ bağışında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 24 Nisan 2012 Salı, 15:02

İl Özel İdaresi’nin 3 No’lu Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen kan ve organ bağışı kampanyasına çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. İşçiler önce Kızılay’a 60 ünite kan bağışında bulundu.

Ardında İl Sağlık Müdürlüğü görevlisinin verdiği formları doldurarak organlarını bağışladılar. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, “Bünyemizde çalışan geçici işçilerin kan ve organ bağışında bulunması hepimizi mutlu etti. Toplumun kan ve organ bağışı konusunda daha da hassas davranması ve sorumluluk alması gerekiyor. Bir gün hepimize kan ve organ lazım olabilir. Bunu unutmamak gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı