REKLAMI GEÇ

HASTALAR İÇİN “İLAÇ ARANIYOR” BUTONU

HASTALAR İÇİN “İLAÇ ARANIYOR” BUTONU

Denizli Eczacılar Odası’nın hayata geçirdiği yöntem sayesinde artık hastalar eczane eczane dolaşarak ilaç arama derdinden kurtuldu. Denizli Eczacılar Odası resmi web sitesinde yer alan “İlaç Aranıyor” butonu sayesinde ilacın hangi eczanede olduğunu öğrenebiliyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 19 Mart 2016 Cumartesi, 08:55

16. Bölge Denizli Eczacılar Odası hastalar için önemli bir hizmeti hayata geçirdi. Denizli Eczacılar Odası resmi web sitesinde yer alan “İlaç Aranıyor” butonunda eczaneye giden hasta ilacı bulamadığı takdirde eczane çalışanı arama butonu sayesinde ilacın hangi eczanede bulunduğunu öğrenebiliyor.

denizli-eczacilar-odasi-ilac-arama-butonu-1

Ardından hasta eczane eczane dolaşmadan, kısa sürede ilaca ulaşabiliyor.

İLACA ULAŞMAK ARTIK DAHA KOLAY
Sistemin il dışındaki eczacılara da kolaylık sağladığını belirten 16. Bölge Denizli Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Osman Özdemir, “Amacımız en son ilaca kadar hastalara ürünü ulaştırmak. Denizli Eczacılar Odası’nda ilaç arama kısmını sadece biz yaptık. Türk Eczacılar Birliği’nin bulunmayan ilaçlarla ilgili bir sayfası var. Biz eczanelerde ilaç piyasada yoksa Türk Eczaneler Birliği’ne bildiriyoruz. Orada toplanıyor. Onlarda toplayarak Sağlık Bakanlığını bildiriyor Bizim yaptığımız bu yöntem ile hastalar bulamadıkları ilaçlara ulaşması kolaylaşıyor” dedi.

HASTALAR ODADAN YARDIM ALABİLİR
İlaç bulamayan hastaların Denizli Eczacılar Odası’nı ziyaret edebileceğini kaydeden Başkan Özdemir, “Hasta veya hasta yakını vatandaşlarımız odamıza gelerek ihtiyaç olan ilacı bildirirlerse, kısa sürede ilacı kendilerine teslim edebilir, ya da nerede mevcut olduğu öğrenebiliriz” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı