REKLAMI GEÇ

Hastane personeline iletişim semineri

Hastane personeline iletişim semineri

Denizli Devlet Hastanesi, güvenlik ve temizlik personeline ‘iletişim ve müşteri memnuniyeti” başlıklı özel bir seminer verildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2009 Cuma, 00:00

Enderun Hayat Akademisi Eğitim Danışmanlarından Enver Nugay’ın verdiği seminere katılımcı personelin ilgisi büyüktü. ‘Sosyal pozisyonumuz ne olursa olsun, önemli olan, kendi kimliğimiz ve ortaya koyduğumuz hizmettir’ diyen Enver Nugay, özellikle çalışma hayatında dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı.

Hayata pozitif bakmanın önemini vurgu yapan Nugay, hayata olumlu bakma becerisi edinebilmemiz durumunda, karşımıza birçok güzel resimlerin çıkabileceğini söyledi.

Temizliğin önemine de değinen Enderun Hayat Akademisi Eğitim Danışmanı Enver Nugay,

“Sizler, ucu insan yaşamına ve sağlığına dokunan bir iş yapıyorsunuz, bunun önemini ve taşıdığı değeri mutlaka idrak etmelisiniz” dedi.

İletişim sürecinde iyimser ve yapıcı olmanın, kazandıran tutum olduğunu ifade eden Enver Nugay, görevlerin zorunluluklardan değil, sorumluluklardan dolayı yapılması gerektiğine işaret etti.

Denizli Devlet Hastanesi’nin büyük bir kurumsal yapı olduğunun altını çizen Nugay, böyle büyük bir kurumsal yapının bir parçası olmanın çok büyük önem taşıdığını ifade etti.

Takım çalışmasında en önemli faktörün, kişilerin kendi değerlerinden çok, takımın değer ve anlamına ve takımın hedefine odaklanmak olduğuna değinen Nugay, bireysel tutumların hem kişilere hem de kurumlara kaybettireceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı