REKLAMI GEÇ

Erkekler de epilasyon yaptırır mı?

Erkekler de epilasyon yaptırır mı?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için artık acı çekmek gerekmiyor. Uygulanan klasik lazer türlerinin aksine yeni bir sistem, acı hissine son veriyor. Sabit atışlar yerine deri üzerinde ütü yapar gibi uygulanan sistemin adı ütüleme sistem DİOD lazer. Ütüleme sistemi hem uygulama sırasında hem de sonrasında yanık oluşturmuyor. Sanılanın aksine bu sistem en çok erkeklerin tercihi. Bu yeni sistem artık Denizli’de.

/ DENİZLİHABER / 23 Ekim 2012 Salı, 11:36

Ne yanma hissediliyor ne de ağrı. İstenmeyen tüylerden kurtulmak artık masaj tarzında yapılıyor. Klasik lazer epilasyonların aksine deride yanık oluşturmayan sistemin adı ütüleme sistem DİOD lazer.

BU ÜTÜ YAKMIYOR, ACITMIYOR!
Uyguluma sabit atışlar yerine deri üzerinde ütü yapar gibi yapılıyor. Atışla yapılan klasik lazer sisteminde deride ciddi yanıklar oluşabiliyor. Güneşe çıkmaksa lekelere yol açıyor. Sistem en fazla 5-6 seansta tüyleri yok edilebiliyor. Uygulamanın birden fazla seansta yapılmasının nedeni, kıl ve tüy köklerinin belli dönemlerde yeniden güçlenmesi. İşte o dönemlerde gerçekleştirilen birkaç seans sonrası istenmeyen tüy köklerini tamamen kurutuyor.

NEDEN TERCİH EDİLİYOR?
Bu yeni sistemin tercih edilmesinin şüphesiz en büyük nedeni ise ağrı ve acının olmaması. Ayrıca ütüleme sistemi sırasında hastaya lazer ışını daha az veriliyor. Böylelikle, ışının hastalarda yaşanan yan etkileri minimum düzeye indirgeniyor.

ERKEKLER DAHA FAZLA TERCİH EDİYOR!
Ütüleme sistemini bilinenin aksine erkekler daha fazla tercih ediyor. Çünkü uzmanlara göre erkeklerin özellikle estetik gibi konularda kadınlara nazaran acı eşiği daha düşük. Bu nedenle daha önceki sistemlere uzak duran erkekler, acı ya da ağrı hissine yol açmayan bu yeni yöntem sayesinde, artık polikliniklere istenmeyen tüyleri için gidebiliyor. Erkekler, lazer epilasyonu özellikle sırt, yanak ve boyun bölgesi için tercih ediyor.

ARTIK DENİZLİ’DE
Henüz çok kısa bir süre önce Türkiye’de ilk kez İstanbul’da kullanılmaya başlanan DİOD Lazer Sistemi, artık Denizli’de. Talya Estetik Polikliniği tarafından Denizli’yle getirilen sistem sayesinde Denizlililer de ağrısız ve acısız epilasyon yöntemiyle tanıştı. Üstelik bu yeni lazer yöntemi Denizli’de konunun uzmanı doktorlar tarafından uygulanıyor.

İLGİ MERKEZİ OLDU
Yaşlılık lekeleri, cilt yenileme, sıkılaştırma, kırışıklık ve kılcal damar tedavisinin yanı sıra akne ve leke tedavileri için kullanılan lazer uygulamalarından, beden ve bölgesel incelme, selülit, vücut sıkılaştırma, diyet için kullanılan zayıflama uygulamalarına, botoks, dolgu, kök hücre tedavilerinden, dermolojik cilt bakımı, peeling ve benzeri yöntemlere birçok ihtiyaca cevap veren Talya Estetik Polikliniği, DİOD lazer yönteminin geldiği ilk günden bu yana ilgi merkezi oldu.

DR. HAYDAROĞLU ANLATTI
Talya Estetik Plokiliniği’nden Dr. Seren Haydaroğlu, yeni yöntemle ilgili olarak, “Tüyleri yavaş yavaş ısıtıyorsunuz, sonra da ortadan kaldırıyorsunuz. Normalde diğer yöntemlerde ışın bölgede kızarıklığa yol açıyordu. Özellikle yazın yapılan işlemlerde bölgelerde leke bırakabiliyordu. Çok fazla ışın vermiyor. Doğal olarak ışın yan etkisi bu yeni yöntemle daha az. Ağrı ve acı da bu yeni yöntemle artık tarihe karıştı” diye konuştu.

SARI VE İNCE TÜYLERDE DE ETKİLİ
Söz konusu ütüleme sistem DİOD lazerin sarı ve ince tüyler de etkili olduğunun altını çizen Dr. Haydaroğlu, bu yeni yöntemi merak edenlerin www.talyaestetik.com adresi ile facebook/talyalazer.polikilinigi sayfalarından bilgi alabileceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı