REKLAMI GEÇ

İyi Hastane Eczacılığı yarışmasından Türkiye 2.si Denizli’den

İyi Hastane Eczacılığı yarışmasından Türkiye 2.si Denizli’den

Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından düzenlenen ‘İyi Hastane Eczacılığı’ projesi yarışmasında Denizli Devlet Hastanesi Eczacısı Metin Deniz Karakoç katıldığı projeyle Türkiye 2.’si oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2014 Pazartesi, 16:05

Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen ‘İyi Hastane Eczacılığı’ projesi Ankara’da gerçekleştirildi. Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı sağlık tesisi olan Denizli Devlet Hastanesi adına yarışmaya katılan Eczacı Metin Deniz Karakoç’un, onkoloji ilaçlarının akılcı ve ekonomik ilkelere göre temin edilerek hastanelere sağladığı kazançlar ve onkoloji hastalarında görülen ilaç yan etkilerini en aza indirmek için hazırladığı proje, Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu tarafından 2.’lik ödülüne layık görüldü.

Denizli Devlet Hastanesi’ni başarıyla temsil eden Eczacı Metin Deniz Karakoç, “Yapmış olduğumuz projeyi sunmak amacıyla Ankara’ya Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı’na davet edildim. ‘Onkoloji hastalarında farmasötik bakım faaliyetleri ve onkoloji ilaçlarının farmakoekonomik ilkelere göre temin edilerek kullanılması ile edinilen kazançlar’ konulu çalışmamla gerek jüri üyeleri gerekse toplantıya katılan hastane eczacıları arasında beğeni toplayarak ikincilik ödülüne layık görüldüm. Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu başkanımız çalışmalarımızdan çok mutlu olduğunu, bizimle gurur duyduğunu bu gibi çalışmaların herkes için örnek olması gerektiğini belirterek bizi tebrik etti ve başarılarımızın devamını diledi” dedi.

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar da Karakoç’u, teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı