REKLAMI GEÇ

Kadınlı-erkekli şiddeti protesto yürüyüşü

Kadınlı-erkekli şiddeti protesto yürüyüşü

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü personeli, Çamlık Mesireliği’nde gerçekleştirdiği yürüyüşle şiddeti protesto etti. Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk de,taşıdığı “Şiddet Sağlığa Zararlıdır” yazılı dövizle yürüyüşe katılanlara destek verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 8 Mart 2015 Pazar, 11:28

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolasıyla Çamlık Mesireliği’nde yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarsan ve sağlık personeli katıldı.

Şiddeti protesto eden dövizler taşıyan sağlık çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde artık kadın cinayetlerini değil kadının başarısından, kadın sağlığından ve güzel şeylerden bahsetmek istediklerini dile getirdi.

Taşıdığı “Şiddet Sağlığa Zararlıdır” döviziyle yürüyüşe katılanlara destek veren Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk de, “Maalesef kötü bir yıl geçirdik. Yıl içerisinde erkekler tarafından öldürülen kadınları ve eşinden şiddet gören kadınları konuştuk. Artık 8 Mart’ta kadın cinayetlerini değil, kadınların başarısını konuşmak istiyoruz. Bugün onun için buradayız. Bizler, 8 Mart’ta kadın sağlığından, konuşalım” dedi.

siddet-sagliga-zararlidir-yuruyusu-ic

500 ADET BEYAZ ATKI DAĞITILDI
Bu arada, yürüyüş sırasında Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün hazırladığı 500 beyaz atkı, Çamlık Mesireliğinde vatandaşlara dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı