REKLAMI GEÇ

Kale’de 30 çocuk sünnet ettirildi

Kale’de 30 çocuk sünnet ettirildi

Kale’de, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği ve Kale Kaymakamlığı tarafından ikinci kez düzenlenen sünnet şöleninde 30 çocuk uzman hekimler tarafından ameliyathane ortamında sünnet edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2016 Perşembe, 13:38

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği ve Kale Kaymakamlığı işbirliğiyle toplu sünnet şöleni düzenledi. Kale’de bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen sünnet şöleninde, palyaçoların gösterileriyle stresten uzaklaşan çocuklar, ameliyathaneye akülü araçlarla taşındı. 30 çocuk uzman hekimler tarafından ameliyathane ortamında iki günde sünnet edildi. Kale Kaymakamlığı tarafından da çocuklara sünnet kıyafetleri tahsis edildi ve hediyeler dağıtıldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararla üç yıldır sünnetin sadece hekimler tarafından yapıldığını ve geçen yıl 4 bin 790 çocuğun sünnetini yaptıklarını söyledi. Öztürk, “Bu yıl yaklaşık olarak 5 bin çocuğumuzun sünnet işlemlerini hastanelerimizde gerçekleştirmeyi hedefledik ve 2016 şimdiye kadar birliğimize bağlı hastanelerde 4 bin 193 çocuğun sünneti yapıldı” dedi.

Kamu Hastaneler Birliği, daha önce de Çal ve Honaz gibi kadrosunda üroloji ve anestezi uzmanı bulunmayan ilçelerde de toplu sünnet şölenleri düzenledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı