REKLAMI GEÇ

Kalp hastaları Yaşam Yürüyüşü’nde buluştu

Kalp hastaları Yaşam Yürüyüşü’nde buluştu

Denizli Devlet Hastanesi, kalp ameliyatı olan hastaları için sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenledi. Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan yaşam yürüyüşünün amacının ameliyat sonrasında hastaların tekrar hayata tutunmalarını sağlamak olduğunu ifade etti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2014 Cumartesi, 11:21

Çamlık Parkı’ndaki Yaşam Yürüyüşü’ne Denizli Devlet Hastanesi’nde kalp ameliyatı olmuş Burdur, Afyon, Aydın, Muğla, Isparta, Uşak ve Denizli’den 30 hasta katıldı.

Denizli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Osman Acar, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan da hastalarla birlikte yürüyüş yaptı.

Bir yıl içinde toplam 400 kalp ameliyatı gerçekleştirdiklerini ifade eden Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, “By-pass ameliyatı yaptığımız, uyutmadan şah damarı ameliyatı ve kalbi durdurmadan ameliyat ettiğimiz hastalarımızla bir araya geldik. Onların bugün normal yaşamına dönmesini günlük hayattaki aktivitelerini nasıl yapmaları gerektiğini anlatacağız. Hayatta nasıl sağlıklı yaşama doğru yürümeleri gerektiğini uygulamaları olarak göstermek için buradayız” dedi.
ic
Yürüyüşün ardından hep birlikte kahvaltı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı