REKLAMI GEÇ

Kan bağışında Denizli 3. sırada yer alıyor

Kan bağışında Denizli 3. sırada yer alıyor

Kızılay Denizli Şube Başkanı Habip Yıldız, Denizli’nin kan bağışında Türkiye genelinde üçüncü sırada yer aldığını açıklarken, PTT Başmüdürlüğü personeli de yaptığı bağışla kan toplama çalışmalarına destek verdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2015 Çarşamba, 13:49

Denizli PTT Başmüdürlüğü, 175. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Kızılay ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışları, Gazi Bulvarı’ndaki Merkez Bankası yanına kurulan Kızılay çadırında kabul edildi. Kampanyanın ilk gününde Denizli PTT Başmüdürü Zekai Özkan da kan verdi.

Denizli PTT Başküdürlüğü’ne kan bağışına katkılarından dolayı teşekkür eden Kızılay Şube Başkanı Habip Yıldız, burada yaptığı açıklamada, Denizli’nin kan bağışında Türkiye genelinde üçüncü sırada yer aldığını söyledi. Yıldız, “Denizli insanı çok özel. Kan bağışında elde edilen bu başarı Denizli insanının başarısı. Buradan da bir müjde vermek istiyorum. Merkezefendi’nin Çakmak Mahallesi’nde yaptırılan Bölge Kan Merkezi, 10 gün sonra hizmet vermeye başlayacak” dedi.

denizli-ptt-kizilay-kan-bagisi-ic

PTT’nin 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bu kampanyayı düzenledikleriniifade eden Denizli PTT Başmüdürü Zekai Özkan ise, üç gün sürecek olan kan bağışı kampanyasında hedeflerinin 175 ünite kan olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı