REKLAMI GEÇ

KAZAKİSTAN’DAN DENİZLİ’YE TEŞEKKÜR BELGESİ  

KAZAKİSTAN’DAN DENİZLİ’YE TEŞEKKÜR BELGESİ   

Denizli’de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Dr. Osman Acar’a, Kazakistan’da kurucu başhekimliğini yaptığı Ahmet Yesevi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin 5’inci kuruluş yıldönümünde teşekkür belgesi verildi. Kazakistan’da yapılan törende Acar’a teşekkür belgesini Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Valihan Abdibekov verdi.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2014 Perşembe, 15:47

Tamamı Türkiye tarafından 45 milyon dolar harcanarak yaptırılan, 2008 yılında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katılımıyla açılan Kazakistan’daki Ahmet Yesevi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kurucu başhekimi olan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Acar, hastanenin 5’inci kuruluş yıldönümü törenlerine özel olarak davet edildi. Acar, Türkistan şehrinde düzenlenen kuruluş yıldönümü törenine katıldı. Törende Dr. Osman Acar’a, hastanenin kuruluşuna yaptığı katkılardan dolayı Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Valihan Abdibekov tarafından teşekkür belgesi verildi. Aldığı belgenin kendisi için büyük önem taşıdığını söyleyen Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Acar, şöyle dedi:

“2002 yılında temeli atılan, 2006 yılında inşaatı biten ve 2 yıl boyunca açılamayan Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni açma ve yönetme görevi bana verildi. Bu görev meslek hayatımda önemli bir yer tutuyor. Burada çok önemli tecrübelerim ve dostluk ilişkilerim oldu. Bir nebze de olsa Türk – Kazak kardeş ve dostluğu ilişkilerinin gelişmesine katkıda bulunmakla da ayrıca bir mutluluk duydum. Bunun unutulmaması ve hastanenin kuruluşunun 5’inci yılı kutlamalarına davet edilmem beni ayrıca mutlu etti.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı