REKLAMI GEÇ

Kişiye özel burun estetiği

Kişiye özel burun estetiği

Denizli ve İstanbul’da gerçekleştirdiği başarılı estetik operasyonlarla tanınan Op. Dr. Serkan Barışkan, kişiye özel burun estetiği operasyonlarında uyguladığı tekniklerle hastalarının doğal bir görünüme kavuşmasını ve kısa sürede iyileşerek normal hayatlarına dönmelerini sağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2017 Cuma, 09:48

Burun ve yüz estetiği alanındaki operasyonları ile tanınan Op. Dr. Serkan Barışkan, kişiye özel burun estetiği uygulamalarıyla başarılı burun estetiği operasyonlarına imza atıyor. Teknolojinin ilerlemesiyle ameliyat öncesi ve sonrasındaki konforun üst düzeyde olduğunu belirten Op. Dr. Barışkan, başarılı bir burun estetiğindeki en önemli ayrıntının, kişiye özel yüz yapısı ve oranlarına uygun burun şeklinin planlanması gerektiğinin altını çiziyor.

SİMÜLASYON TEKNOLOJİSİ İLE AMELİYAT SONRASI GÖRÜNÜM MÜMKÜN
Burun estetiği operasyonlarında simülasyon teknolojisinden yararlanan Op. Dr. Serkan Barışkan, bilgisayar programları sayesinde burnun yeni şeklini tasarlayarak; hastanın operasyon sonrası nasıl bir görünüme sahip olacağını ve burun estetiği dışında yüzde başka bir işleme daha ihtiyaç olup olmadığını planlıyor. Burun estetiği operasyona karar veren kişiler, simülasyon teknolojisi sayesinde operasyon sonrasında nasıl bir buruna sahip olunacaklarını görebiliyor.

AMELİYAT SONRASI İYİLEŞME DÖNEMİ ARTIK DAHA KISA
“Burun estetiği ameliyatı günümüz teknolojisi ve ilerlemeli sayesinde hem ameliyat hem de ameliyat sonrası hasta konforunun üst düzeyde olduğu, hayat kalitenizden ödün vermenizi gerektirmeyen konforlu bir operasyondur” diyen Op. Dr. Serkan Barışkan, ameliyat sonrası ağrı, şişlik ve morluk problemlerinin yeni estetik tedavi yöntemleriyle en aza indirgendiğini, burun tamponlarının kullanılmadığını ve hastalarının operasyon sonrası üç gün içinde günlük hayatına rahatlıkla döndüğünü belirtiyor.

DENİZLİLİLERİN BURUN ESTETİĞİNE İLGİ ARTIYOR
Denizli’de burun estetiği operasyonlarına olan ilginin arttığını belirten ve bu ilginin en önemli sebebinin burun estetiği operasyonunu kolaylaştıran yeni teknolojiler olduğunu söyleyen Op. Dr. Serkan Barışkan, operasyon sonrası doğal bir görünüme kavuşan hastalarının aynı zamanda iş ve sosyal hayatlarında daha özgüven sahibi olduklarını ifade ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı