REKLAMI GEÇ

Korona testi pozitif çıkan hasta düğünde bulundu

Korona testi pozitif çıkan hasta düğünde bulundu

Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Öztürk, korona testi pozitif çıkan bir hastayı Muğla’da bir düğünde bulduklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2020 Cuma, 09:43

Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ün koronavirüs mücadelesi ile ilgili farkındalık yaratmak adına vakalara yönelik yaptığı sosyal medya paylaşımları sürüyor.

Bir süre önce düğün hazırlığı yapan iki gelinde koronavirüs tespit edildiğini duyuran Öztürk, bu kez de korona testi pozitif çıkan bir hastanın Muğla’da bir düğünde bulunduğunu açıkladı.

Öztürk paylaşımında, “An itibari ile Covid pozitif gelen bir kişiyi maalesef ki Muğla tarafında bir düğünde bulduk. Sağlık ekiplerimiz düğüne filyasyona gidiyor. MASKE MESAFE HİJYEN dedik. Kurallara uyulmazsa bu yasakları getirir dedik. Çok çalıştık. Hem hastalarımızı tedaviye hem de hastalık yayılmasın diye bilgilendirmeye çalıştık. Tekrar tekrar söylemek istiyorum, Yeniden düğünlerimizi kutlayalım, el ele halay çekip zeybek oynayalım istiyorsak #Maske#Mesafe#Hijyen” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı