REKLAMI GEÇ

Lösemili çocuklar yararına kermes

Lösemili çocuklar yararına kermes

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde, lösemi hastası çocuklar yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelir, lösemili çocukların ilaç ve giyecek gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2015 Perşembe, 10:59

PAÜ Hastanesi Çocuk Hematoloji Servisi’nin kurduğu Çocuk Kan Hastalıkları Derneği, lösemili çocuklara yardım amacıyla kermes düzenledi. Hastanenin bahçesinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen kermesin açılışına Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Milli Eğitim İlçe Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale İlçe Sağlık Müdürü Ali Yılmaz, hastane yönetimi ve çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

Çocuk Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aziz Polat, kermesten sağlanan gelirin çocuk hematoloji hastalarının ilaç, giyecek, oyuncak, kitap gibi temel ihtiyaçlarının temininde kullanılacağını belirterek, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çocuk Kan Hastalıkları Dernek Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yasemin Işık Balcı da, her yıl daha büyük bir kermes organizasyonuna imza atıldığını, hastane çalışanlarının ortak bir amaçta buluşup gönüllü olarak yardım etmesinin ayrı bir gurur verdiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı