REKLAMI GEÇ

Minik Gamze organ bağışı bekliyor

Minik Gamze organ bağışı bekliyor

Primer pulmoner hastalığı (Akçiğer yüksek tansiyonu) rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 aydan beri PAÜ Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören minik Gamze Yıldırım (6), organ bağışı bekliyor. Uzmanlar uygun kalp ve akciğer bulunamazsa küçük kızın hayatını kaybedeceğini söylüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2016 Pazar, 19:21

Anne ve babası ayrı olduğu için Acıpayam’da babaannesinin yanında yaşayan Gamze Yıldırım, yaklaşık 1 yıl önce vücudunda şişlikler nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Buradan PAÜ Hastanesi’ne sevk edilen Gamze Yıldırım’a Primer pulmoner hastalığı (Akçiğer yüksek tansiyonu) teşhisi konuldu. 10 aydan beri PAÜ hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Gamze, uygun kalp ve akciğer bulunmazsa hayatını kaybedecek.

ORGAN NAKLİ BEKLİYOR
Anne ve babasından ayrı yaşayan minik Gamze’nin, küçücük yaşına rağmen yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle morale ihtiyacı var. Gamzenin hastane masraflarını üstlenen ve 10 aydan beri kendisini yalnız bırakmayan dayısı İbrahim Ekinci, “10 aydır Gamze için çırpınıyoruz. Gereken ilaç masraflarını karşılamakta zorlanıyoruz. İlaçları çok pahalı bulmakta güçlük çekiyoruz. Eğer kalp ve akciğer nakli yapılmazsa onu kaybetmemiz söz konusu. Babasının durumu ortada bizimde imkânlarımız kısıtlı, Denizlili hayırseverlerden destek bekliyoruz” dedi.

MORALE DE İHTİYACI VAR
Yaklaşık 10 aydan beri yoğun bakım ünitesinde tedavi gören minik gamzenin aynı zamanda morale ihtiyacı olduğunu belirten Ekinci, “Biz yardımsever vatandaşlardan bir isteğimiz de Gamze’yi hastanede ziyaret etmeleri. Her şeyden çok ilgi ve morale ihtiyacı var. Denizlililerin yeğenimden bu ilgiyi esirgemeyeceklerini düşünüyorum” dedi.

Minik gamze PAÜ Hastanesi ikinci katta 203 nolu odada ziyaretçilerini bekliyor.

(Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com)

Yorumlar

Cüneyt   -  Bağlantı 28 Mart 2016, 15:49

ALLAHIM şifanı versin kızım Sen ve Senin Gibi Olanların Tüm şifa bekleyen Hastaların Güzel Rabbim Şifanızı Tez Zamanda Versin. 🙁

arif   -  Bağlantı 28 Mart 2016, 09:11

Ah minik meleğim Allahımdan acil şifalar istiyorum senin için…

abcde   -  Bağlantı 28 Mart 2016, 01:18

denizlide o kadar çok zengin var inşallah birileri yardımcı olur küçük gamzeye…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı