REKLAMI GEÇ

Ödüllü ekipten Arpacı’ya ziyaret

Ödüllü ekipten Arpacı’ya ziyaret

20. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı’nda “Yılın Sunumu Ödülünü” alan Deniz Yıldızı Proje Ekibi, Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı’yı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2017 Perşembe, 16:02

Ekibin başarısından duyduğu memnuniyeti ifade eden Sağlık Müdürü Arpacı, “Türkiye Kalite Derneği KALDER tarafından, kurumlarda ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla düzenlenen 20. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansında bu sene ilk defa verilen “Yılın Sunumu Ödülünü” Deniz Yıldızı Proje ekibimiz aldı. Bu ödüle bizi layık görüp çalışmalarımızda bizleri daha da motive eden KALDER yöneticilerine, organizasyonda emeği geçen tüm katılımcılara şahsım ve Kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmaya, “Yaşam Kurtarma Zinciri Projesi” çalışması ile başvurduklarını belirten Arpacı, “Ocak ayından bu yana yürütülen proje kapsamında ilk etapta 58 Aile Sağlığı Merkezinde tüm personele ani kalp durması ve yaklaşımlar ile ilgili eğitimler yapıldı. Otomatik Kalp Şok Cihazları aktivite edilerek 112 Komuta Kontrol Merkezi ile entegrasyon sağlandı. Projenin 1. aşamasının başarı ile tamamlanmasından sonra 2. aşamasında yer alan AVM’ler, resmi kuruluşlar, fabrikalar ve spor salonları gibi kritik yerlerde eğitimiz devam etmektedir. Bu yerlerle birlikte eğitim verilen kurum sayısı 73 oldu. Bu projede yaptığımız sunumumuz, zaman yönetimi, sunumun akıcılığı, sunumun görselliği, sunumun içeriği, ekip ruhu, katılımcılar ile iletişim, sunuş teknikleri gibi kriterlere göre değerlendirilmesinin sonucunda ödüle layık görüldü. Yarışmaya katılan tek kamu temsilcisi olan Denizli Sağlık Müdürlüğü Deniz Yıldızı ekibimizde yer alan Dr. Mustafa Yorgancı, İbrahim Akçaoğlu, Emin Akkaya, Nazlı Yalçın, İlknur Batu’yu tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı