REKLAMI GEÇ

Öğretmenler Şubat sonunda aşılanmaya başlanacak

Öğretmenler Şubat sonunda aşılanmaya başlanacak

Yüz yüze eğitim başlamasıyla birlikte öğretmenlerin ne zaman aşılanmaya başlanacağı sorusunun cevabını Bakan Selçuk verdi. Selçuk, öğretmenlerin şubatın son haftasında aşılanmaya başlanacağını açıkladı. Öğretmenlerin aşılanmasında yüz yüze eğitime katılanlar öncelikli olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2021 Pazartesi, 12:14

Koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasında büyük umut bağlanan aşılama süreci devam ediyor. Aşı takvimine göre öncelikli meslek grupları ile yaşlılar ilk etapta aşılanmaya başlandı.

Bu süreçte, özellikle yüz yüze eğitimin kademeli olarak başlatılmasıyla öğretmenlerin aşı takvimindeki yeri tartışılmaya başlanmıştı. Öğretmenlerin ne zaman aşı olacağı sorusunun cevabını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk verdi.

Bazı okullarda yüz yüze eğitime geçilmesi nedeniyle açıklama yapan Bakan Selçuk, öğretmenlerin aşı takviminde öne alındığını bildirdi.

Bakan Selçuk, “Hepiniz gibi bizim de bu tedbirler içinde son derece önemli bulduğumuz bir konu da öğretmenlerimize aşı uygulaması. Yüz yüze eğitime giren öğretmenler ön sırada olmak üzere listeler Sağlık Bakanlığı’na iletildi. Bu listeler randevu sistemine işlenmeye başlandı. Şubatın son haftası öğretmenlerimizin ilk doz aşılarının yapılmasına başlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı