REKLAMI GEÇ

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi törenle açıldı

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi törenle açıldı

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi, gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete girdi. Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi; Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Radyoloji olmak üzere ilk etapta 5 ana dalda Denizli ve bölge halkına hizmet verecek. Zaman içinde birçok dalı da bünyesine katacak hastanede acil kısmı ise, 24 saat boyunca sağlık hizmeti sunacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2023 Pazartesi, 09:24

Denizli’de sağlık alanında adından söz ettiren önemli bir sağlık kuruluşu daha hizmete başladı. Sırakapılar Mahallesi 506 Sok No: 19 adresinde kapılarını törenle sağlık hizmetine açan Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi, Denizli’ye ve bölgeye hizmet verecek.

İLK ETAPTA 5 DALDA SAĞLIK HİZMETİ SUNACAK
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi, Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Radyoloji olmak üzere ilk etapta 5 ana dalda sağlık hizmeti sunacak. Sonrasında ise, birçok dalı da Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi bünyesine katacak.
Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç’un kurucu olduğu Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezinde; Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Boyacı, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Şerife Yoldaş Aslan, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ali Varlı, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selma Dinğil, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Zekiye Kabaş görev alıyor. Hastanede acil kısmı ise, 24 saat boyunca sağlık hizmeti sunacak.

TÖRENLE AÇILDI
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi açılış törenine, Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Okur, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Denizli İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Tören kurdelesinin kesimi öncesi konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nin; Denizli’ye, ülkeye sağlık dolu günler sunmasını dileyerek, kurumun açılışının hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrası protokol üyeleri ve davetliler hastaneyi gezdi.

“DENİZLİ VE BÖLGEMİZE HİZMET EDECEĞİZ”
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Kurucusu Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç, sağlık alanında büyüyerek, güçlenerek, Denizli halkına bölgeye hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Biz 2013 yılında Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak kurulduk. Başladığımız ilk andan itibaren de fizik tedavi konusunda Denizli’de büyük bir eksikliği gidermeye çalıştık. Rehabilitasyon çok ciddi bir iş… Biz bunu eksiklik olarak görmüştük. Bu eksiği kapattık. Zaman içerisinde de cerrahi kısmının da ihtiyaç olduğunu gördük. İnsanların vakti gerçekten çok değerli. Bizde cerrahi işlemler için butik bir hastane yapmaya karar verdik. Yeni yerimizin önemli bir kısmını cerrahi branşlara ayırdık. Acil kısmı 24 saat hizmet vermeye başlayacak. Emar (Mr), röntgen, tomografi ve mamografi var. Bir hastanede olması gereken tüm görüntüleme cihazları var. 3 tane tam donanımlı ameliyathanemiz var. 25 tane tam donanımlı odamız var. Küçük cerrahi işlemler için olması gereken her şey var. Denizli bölgede çok ciddi bir sağlık merkezi. Bizde açmış olduğumuz merkezle, sağlık alanında önemli bir katkıyı da sunmuş olduk. Denizli’mize ve bölgemize hayırlı olsun. Sağlık hizmetine güçlenerek, büyüyerek devam etmekten gerçekten çok mutluluk duyuyorum. Zaman içerisinde de, büyümeyi sürdürecek ve sağlık dallarını hastanemize kazandırmaya devam edeceğiz. Açılışımıza yoğun bir katılım oldu, onur duyduk. Protokol üyelerimize, bu özel günde bizlerin yanında olan davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı