REKLAMI GEÇ

Özel Vizyon Göz Hastanesi’nde Op.Dr. Mehmet Cılı, hasta kabulüne başladı

Özel Vizyon Göz Hastanesi’nde Op.Dr. Mehmet Cılı, hasta kabulüne başladı

Denizli’de excimer lazer, sarı nokta, vitrektomi ve retina dekolmanı, katarakt, glokom tedavisi, şalazyon, şaşılık, pitergium, gözyaşı kanalı ameliyatları ile beklentileri karşılamaya devam eden Özel Vizyongöz Hastanesi, doktor kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Kariyerinin başlangıcından bu yana Antalya, Isparta ve İzmir’de görev alan Op. Dr. Mehmet Cılı Vizyongöz Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2020 Pazartesi, 11:57

Özel Vizyongöz Hastanesinin hekim kadrosuna katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Mehmet Cılı; tıpta yeni gelişmeleri ve uygulamaları ve modern teknolojinin son gelişmelerini yakından takip ettiklerini ve bunu devam ettireceklerini söyledi. Op. Dr. Mehmet Cılı “Özel Vizyongöz Hastanesinde hizmete yeni başlamış olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Hastanemizde excimer lazer, sarı nokta, vitrektomi ve retina dekolmanı, katarakt, glokom tedavisi, şalazyon, şaşılık, pitergium, gözyaşı kanalı ameliyatları teşhis ve tedavisi yapılan hastalıklardır. Çalışma arkadaşlarımızın uyumu, hastalarımızın memnuniyetini beraberinde getiriyor. Bu kadronun bir parçası olmaktan büyük kıvanç duyuyorum” dedi.

Op. Dr. Mehmet Cılı Kimdir?

1982 yılında Antalya’nın Manavgat ilçesinde doğan Op. Dr. Mehmet Cılı, ilk ve orta öğrenimini Antalya’da tamamladıktan sonra 1999 ve 2005 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde okumuş ve buradan mezun olmuştur.

2005 ve 2008 yılları arasında Isparta’nın Yenişarbademli ilçesinde sağlık ocağı tabipliği ve aile hekimliği görevlerinde bulunmuştur. 2009 ve 2013 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde göz hastalıkları ihtisasını tamamlayan Op. Dr. Mehmet Cılı 2014 ve 2020 yılları arasında Isparta Yalvaç Devlet Hastanesinde görev yapmıştır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı