REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE İNNER WHELL ROTARY’DEN KANSER HASTALARINA CİHAZ

PAMUKKALE İNNER WHELL ROTARY’DEN KANSER HASTALARINA CİHAZ

Pamukkale İnner Whell Rotary Kulübü, yıl boyunca dernek üyesi bayanların da desteği ile gerçekleştirdiği iki etkinliğin geliriyle, Denizli Devlet Hastanesi Radyasyon Onkoloji Servisi’ne, hasta başı monitör cihazı satın alıp bağışladı.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2011 Çarşamba, 13:38

Denizli Devlet Hastanesi’nde bulunan Radyasyon Onkoloji Servisi’ni Kulüp Genel Sekreteri Nilgün Başbuğ ve Sayman Fatoş Alparslan ile birlikte ziyaret eden Pamukkale İnner Whell Rotary Kulübü Başkanı Özlem Urganlıoğlu, Radyasyon Onkoloji Uzmanı Doktor Cenk Ahmet Şen’den bilgi aldı.

Etkinliklerin geliriyle satın aldıkları iki adet hasta başı monitör cihazını Doktor Şen’e teslim eden Kulüp Başkanı Urganlıoğlu, “Kulübümüzün yıl içinde makyaj semineri ve geleneksel yemeğini yoğun katılımla gerçekleştirdik. Valimiz Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen de kulübümüzün fahri üyesidir. Denizlili hayırsever bayanlarımızın da destek ve katkılarıyla 5 bin lira kadar gelir elde ettik. Denizli Devlet Hastanesi Radyasyon Onkoloji Servisi’ne bağışladığımız hasta başı monitör cihazlarıyla, hastaların kalp ritmi, tansiyon ve solunum takibi yapılabiliyor. Aynı zamanda bağışladığımız cihazlarla, kanser hastalarının vücut dengelerini da ayarlıyor. Gelecek yılki etkinliğimizde de elde edeceğimiz gelirle Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kuvöz almak istiyoruz. Kulübümüzün üyelerinin tamamı bayan olduğu için, kadın ve çocuklarla ilgili çalışmalar yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Cihazları teslim alan Radyasyon Onkoloji Uzmanı Doktor Cenk Ahmet Şen ise bağışlarından dolayı Pamukkale İnner Whell Rotary Kulübü’ne teşekkür etti. Uzm. Dr. Cenk Ahmet Şen, bağışlanan cihazların yakın takip gereken hastalarda kalp ritmi, tansiyon ve solunum takibi yapmaya yaradığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı