REKLAMI GEÇ

PAÜ Başhekimi istifa etti

PAÜ Başhekimi istifa etti

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Uğur Koltuksuz, görevinden istifa etti. Yerine Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ali Keskin atandı. Koltuksuz, bir süre önce düzenlediği basın toplantısında yapmayı planladıkları Çocuk Hastanesi projesine Kalkınma Bakanlığı’nın onay vermediğini açıklamıştı. Bu açıklamalar üzerine istifası istenen Prof.Dr. Koltuksuz’un gereğini yaptığı ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2014 Perşembe, 14:45

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Uğur Koltuksuz istifa etti. Yerine ise Rektör Prof.Dr. Hüseyin Bağcı’nın yardımcısı Prof.Dr. Ali Keskin getirildi. Prof.Dr. Keskin’in hafta başında görevine başladığı, yeni yönetim kadrosunun oluşturulması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

“İSTİFASI İSTENDİ” İDDİASI
Prof.Dr. Uğur Koltuksuz’un istifa kararını üniversite yönetiminin talebi üzerine aldığı öğrenildi. Koltuksuz, 1 ay önce, hastanenin çalışmalarını anlatmak üzere düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamaların görevden ayrılmasında etkili olduğu öğrenildi. Prof.Dr. Koltuksuz, toplantıda onkoloji ve hematoloji hastalarının yatak ihtiyacını karşılamak için bir Çocuk Hastanesi yaparak, Çocuk Polikliniği’ni taşımak istediklerini, ancak hazırladıkları projenin Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylanmadığını açıklamıştı.

Yorumlar

halkadamı   -  Bağlantı 7 Ağustos 2014, 23:42

Cemaat operasyonu gibi sanki

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı