REKLAMI GEÇ

PAÜ Hastanesi’ne kurumsal destek

PAÜ Hastanesi’ne kurumsal destek

PAÜ Hastanesi’nin yeni yapılan binası için iş adamları, hayırseverler ve kurumlar destek olmayı sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:40

Pamukkale Üniversitesi yeni hastane binası inşaatı hızla devam ederken, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç öncülüğünde, yeni hastane binasının tefrişinin 2010 yılı içerisinde tamamlanması ve yeni ünitelerle birlikte hizmete açılması için başlatılan Yaşa/Yaşat Kampanyası’na, Denizlili hayırseverler sahip çıkıyor.

Özellikle eğitim ve sağlık alanında yaptıkları katkılarla adlarını ülke genelinde duyuran, “hayırseverlerimizle daha güçlüyüz, daha sağlıklıyız” anlayışıyla iline, ülkesine, bölgesine hizmet eden Denizlili hayırseverler, Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine sahip çıktığını her fırsatta kanıtlıyor. Hastanenin biran önce tamamlanması için Rektörlükte peşi sıra protokoller imzalanmaya devam ediyor.

Kampanyaya ilk kurumsal destek, Denizli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve S.S. Denizli-Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifler Bölge Birliği’nden geldi. Her iki birliğin de başkanlığını yürüten Musa Çelikkol ve Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’ın imzaladığı protokolle birlikler, birer odanın tefrişini üstlendi.

Denizli ve çevresinin sağlık alanındaki ihtiyacının önemli bir kısmını karşılaması beklenen ve aynı zamanda bir eğitim hastanesi olan, yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanan PAÜ Hastanesi için Gökşin Tekstil San ve Tic. AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin ve Başarı Tekstil San ve Tic. AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, Rektörlük’te imzalanan bağış protokolleriyle kampanyaya katkı sağladılar.

Denizlili İş Adamı Ahmet Gökşin, Kalp ve Damar Hastalıkları Bölümü’nün tefrişini üstlenerek 250 bin TL bağışladı. Başarı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, 4 odanın tefrişini üstlendi. Hayırseverin belirlediği 4 isim odalara verilecek.

Bağış yapan hayırseverler vergi indiriminden yararlanabiliyor. Bağışlar karşılığında, bağışta bulunanların belirlediği isimler oda/ünite/ameliyathane/kliniklerde ve binalarda yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı