REKLAMI GEÇ

PAÜ Rektörü Kutluhan: OSB’ye ayaktan tedavi hastanesi kurulacak

PAÜ Rektörü Kutluhan: OSB’ye ayaktan tedavi hastanesi kurulacak

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki polikliniğin ayaktan tedavi hastanesine dönüştürüleceğini, aynı gün taburcu edilebilecek ameliyatların da yapılacak donanıma sahip olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2021 Pazar, 12:22

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kutluhan’dan gündüz nüfusu 50 bini geçen organize sanayi bölgesine hastane müjdesi geldi. Pamukkale Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, bir televizyon programına katılan Kutluhan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde, Pamukkale Üniversitesi’nin ayaktan tedavi hizmeti veren bir polikliniğinin olduğunu hatırlattı.

Kutluhan, bu polikliniği günübirlik tedavilerin yapıldığı bir hastaneye çevirmek istediklerini söyledi. Bademcik ameliyatı gibi ameliyatların ardından hastanın aynı gün taburcu edilebileceği ifade eden Kutluhan, göz ve ortopedi gibi alanlarda yapılacak ameliyatları bu hastaneye taşıyarak merkez yerleşkede yer alan Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinin yükünü hafifletmeyi planladıklarını söyledi.

Yorumlar

Bakış Açısına Karşılık   -  Bağlantı 8 Şubat 2021, 09:07

Bakış açısı, doğru düşünüyor olabilirsiniz ama biz OSB çalışanları her zaman iş yerinden izin alıp hastaneye gidemiyoruz.İzin aldığımız taktirde hem gözden düşüyoruz hem de maaşımızdan oluyoruz.Sadece kendinizi değil empati yaparak düşünün.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 7 Şubat 2021, 12:54

Sanayiinin havasının sağlıklı olmadığını biliyoruz. Böyle bir ortamda bahsi geçen sağlık kuruluşu olur mu 10 kere düşünün. Akıllı sağlıklı en az maliyetli projelere tamam ama vazgeçin artık bu rant sevdanızdan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı