REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Tıp Bayramı

PAÜ’de Tıp Bayramı

Pamukkale Üniversitesi’nde, 14 Mart Tıp Bayramı Haftası coşkulu bir şekilde kutlanıyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2010 Perşembe, 16:16

Pamukkale Üniversitesi’nde, konferans, yarışma, tiyatro, müzik ve şiir dinletileri gibi faaliyetlerle hafta boyu kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerinde, akademisyenler ve tıp öğrencileri organizasyonun her aşamasında birlikte yer alıyor.

“Mektuplarda Kadınlar”
Pamukkale Üniversitesi Folklor ve Edebiyat Topluluğu tarafından organize edilen etkinlikler kapsamındaki şiir ve müzik dinletisi büyük beğeni topladı. Tamamı, PAÜ Tıp Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinden oluşan dinletiye, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek, akademisyen ve öğrenciler katıldı. “Mektuplarda Kadınlar” konulu müzik ve şiir dinletisi, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. İki ayrı bölümde sahnelenen gösteride ünlü şairlerden seçilen şiirler okundu.

Etkinlikler sürecek
Tıp haftası 12 Mart Cuma günü Doç. Dr. Göksel Kıter’in şiir dinletisiyle devam edecek. Aynı gün akşamı ise Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Balosu yapılacak. 13 Mart Cumartesi günü ise Türk Tabipler Birliği Denizli Tabip Odası tarafından düzenlenen ‘Tıp Balosu’ yapılacak. Hekimler, 14 Mart Pazar günü saat 11.00’de Valilik önüne çelenk koyacak ve aynı gün akşamı ise PAÜ Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından “Kaç Baba Kaç” adlı tiyatro oyunu sergilenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı