REKLAMI GEÇ

Rektör Bağcı o iddialar için soruşturma talimatı verdi

Rektör Bağcı o iddialar için soruşturma talimatı verdi

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı, Denizlihaber.com’un PAÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde yaşanan MR çekiminde ücretli hastalara yönelik ayrıcalıkların yapıldığına ilişkin haberinin ardından düğmeye bastı. PAÜ’den Denizlihaber.com’a gönderilen yazılı açıklamada, Rektör Bağcı’nın haberdeki iddialarla ilgili soruşturma ve inceleme talimatı verdiği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2015 Cuma, 19:27

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ait hastanelerde MR cihazı başta olmak üzere benzeri tarama ve tetkik cihazları için dar gelirli vatandaşlara aylar sonrasına gün verilirken ücretli hastaların birkaç gün içinde bu hizmetlerden yararlandığına dair iddiaları Denizlihaber.com manşetinden duyurmuştuk.

Haberde bahsi geçen iddialarla ilişkin Denizlihaber.com da Denizli Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gökhan Önem’den de görüş almış, yaşanılan sıkıntıların farkında olduğuna vurgu yapan Önem, hastaların maddi olanaksızlıklar nedeniyle adaletsizliğe uğramasının kabul edilemez olduğunu dile getirmişti.

Çok sayıda vatandaşın günlerdir dile getirdiği bu durum nedeniyle yapılan haberimizin ardından PAÜ Rektörlüğü’nden Denizlihaber.com’a yazılı bir açıklama gönderildi. Açıklamada habere konu edilen iddialarla ilgili PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın soruşturma ve inceleme talimatı verdiği belirtildi.

Açıklamada Rektör Bağcı’nın Kalkınma Bakanlığı ile 2016 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle Ankara’da bulunduğunun altı çizilirken, Bağcı’nın inceleme ve soruşturmanın ivedilikle ve öncelikle yapılması talimatı verdiği dile getirildi.

Söz konusu inceleme ve soruşturmanın sonucunda oluşturulacak raporun belgeleriyle birlikte 11 Ağustos Salı saat 17.00’ye kadar masasında olması talimatı veren Rektör Bağcı, hastane yönetim kurulunun da en geç Çarşamba günü söz konusu soruşturma sonuçlarını kamuoyuyla paylaşması talimatını verdi.

Yorumlar

Yılmaz KAPLAN   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 01:18

88 TL.Ödeme gücü olanlar için çok para değil.Fakat bir asgari ücretli 88 TL.yi 2,3 günde kazanıyor.

Yılmaz KAPLAN   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 00:46

Haber oluyor,Olay basına yansıyor.Rektör ondan sonra soruşturma talimatı veriyor.Günaydın.Bizzat benim başıma geldi.2 ay sonraya gün verdiler.88 TL.yi verince 2 gün içinde MR çektiler.Soruşturmayı yapan kimse ifade ve belge vermeye hazırım.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 22:34

Şİmdi aynı iddia SPOR MERKEZİ içinde söylense ne olacak???? Komik işler. KURUMSAL ya da BİLİMSEL bir kimliği yok PAÜ’nün…. Denizli’nin ileri gelenlerinin ÇİFTLİĞİ olmuş… Parası olan…

Altay   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 22:30

Haberleri yokmuş gibi davranıyorlar tebrik ediyorum bu olay sadece pamukkale üniversitesinde degil hemen hemen bütün üniversite hastaneleri böyle izmirdede aynı şey başıma geldi resmen 80 tl verirseniz 3 gün sonraya sıra verebilirim denildi.Rezalet!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı