REKLAMI GEÇ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yine Denizli Sağlık Müdürü ile görüştü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yine Denizli Sağlık Müdürü ile görüştü

Denizli, salgının en çok arttığı illerden biri olarak dikkat çekerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ün de katıldığı toplantıları art arda yapması dikkat çekiyor. Bakan Koca, Denizli’ye özel bir bölüm ayırmadı ama “Hastaneye yatışlar gittikçe artıyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2020 Cuma, 00:10

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, salgının ikinci dalgasının artış göstermesiyle sen çok etkilenen kentlerden biri olan Denizli’yi gündeminden düşürmüyor. Denizli Sağlık Müdürü Berna Öztürk’ü bu hafta ikinci kez sağlık müdürleri toplantısına dahil eden Bakan Koca, açıklama yaptı.

İzmir, Denizli, Balıkesir ve Çorum İl Sağlık Müdürleriyle video konferans yöntemiyle görüşen Koca Denizli’ye özel parantez açmadı ama dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bakan Koca, “Samsun, İzmir, Denizli, Balıkesir ve Çorum İl Sağlık Müdürleriyle online toplantıda salgın seyrini ele aldık. Samsun’da vaka artıyor. Samsun, Çorum ve İzmir’de ilaç kullanımı düşük. Vaka sayısına oranla hastaneye yatışlar gittikçe artıyor. Fedakarlık sınavımız devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı