REKLAMI GEÇ

Sağlık Bakanlığı’ndan Denizli’ye 7 ambulans

Sağlık Bakanlığı’ndan Denizli’ye 7 ambulans

Denizli’nin acil sağlık hizmetleri filosuna yeni ambulans takviyesi yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’ye gönderilen 7 ambulans Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun katıldığı tören ile 3’ü ilçelere, 4’ü kent merkezindeki 112 istasyonlarına teslim edildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2016 Perşembe, 17:34

Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’ye tahsis edilen 7 ambulansın teslim töreni Delikliçınar Meydanı’nda yapıldı. Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, ilçe belediye başkanları ve sağlık personeli katıldı.

denizli-saglik-ambulans-7-aras-katildi-1

4,5 DAKİKADA VAKAYA ULAŞILIYOR
İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, törende yaptığı konuşmada, Denizli’ye kazandırılan ambulanslarla daha hızlı sağlık hizmeti vereceklerini belirterek, “Ülkemiz artık sağlık hizmeti eskisinden daha iyi durumda. Türkiye kriterlerine göre, Denizli’de yakın vakaya 4,5 dakikada, uzak mesafeye ise 12 dakika ulaşabiliyoruz” dedi.

denizli-saglik-ambulans-7-aras-katildi-5

BÜYÜKŞEHİR 112 ACİL SAĞLIK İSTASYONU YAPACAK
Sağlık için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Denizli doğal gazın ardından Türkiye’nin en temiz şehri olmakla beraber, en temiz suyuna sahip. Katkılarımız bununla sınırlı değil tabii ki. Bağbaşı ve Karahasanlı’dan 2 arsa satın aldık. Büyükşehir olarak 112 Acil sağlık istasyonu yapacağız” diye konuştu.

denizli-saglik-ambulans-7-aras-katildi-4

AK Parti iktidarı boyunca sağlık sektöründe hep daha iyiye gittiklerini söyleyen Bakan Sema Ramazanoğlu, Dokuzkavaklar Mahallesi’ne yapılacak olan semt hastanesinin yakın zamanda temelinin atılacağını söyledi. Ramazanoğlu, “Şu anda 7 tane ambulansı temin ettik. 3 tanesi de gelecek hafta Denizli’mize gelecek, hayırlı olsun” dedi.

denizli-saglik-ambulans-7-aras-katildi-2

Konuşmaların ardından ambulanslar Bozkurt, Çivril, Acıpayam ve merkezdeki 112 istasyonlarına teslim edildi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı