REKLAMI GEÇ

Sağlık turizmine yatırım çağrısı

Sağlık turizmine yatırım çağrısı

İl Sağlık Müdürü Taş, özel sağlık sektöründe faaliyet gösteren firmalara, sağlık turizmine yatırım yapma çağrısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 27 Eylül 2010 Pazartesi, 16:50

Denizli’de, kamu ve özel sağlık sektörünün gelişmesi, sağlık alanında gündemde olan konular hakkında fikir alış verişi yapılması amacıyla, 2003 yılından bu yana belli dönemlerde düzenlenen, Özel Sağlık Kurumları İstişare Toplantısı, İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde, 24 Ekim Cuma günü yapıldı.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ramazan Canural, Denizli’de faaliyet gösteren özel sağlık kuruluşları yetkilileri ve Sağlık Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, “Özel sağlık sektörünün yeni ve gelişmekte olan sağlık turizmine yatırım yapması, ilimizin bu alanda gelişmesini ve söz sahibi olmasını sağlayacaktır” dedi.

Yataklı Tedavi Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Özlem Yılmaz, yeni yayınlanan Özel Sağlık Kuruluşları Yönetmeliği hakkında ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Sağlıkta Başarılı Ekip Ödülü Yarışması hakkında bilgiler verdi. Dr. Özlem Yılmaz, özel sağlık kuruluşlarının bu yarışmaya katılmasının kalite ve performans kriterlerinin yerleşmesi ve yerine getirilmesi açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Vali Yardımcısı Abdullah Acar, bu toplantının ilimizdeki sağlık sektör temsilcilerinin görüşlerini, sorunlarını ve önerilerini paylaşması açısından önemli bir toplantı olduğunu ve bu tür istişare toplantıların düzenli olarak yapılması gerektiğini dile getirdi.

Özel Sağlık Kuruluşları İstişare Toplantısı’nın iki ayda bir yapılması planlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı