REKLAMI GEÇ

Sağlıkçılar 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

Sağlıkçılar 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, sağlık çalışanlarına yönelik saldırılara dikkat çekerek, vatandaşlardan zor şartlar altında hizmet veren hekimlere karşı anlayışlı olmalarını istedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2014 Cuma, 15:29

Denizli’de sağlık çalışanları 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Valilik önündeki Atatürk anıtındaki törene İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, Tabip Odası Başkanı Gökhan Deda, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Herken ve sağlık çalışanları katıldı.

Törende konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, “14 Mart Tıp Bayramında bu sene sağlık bakanlığımız tıp haftası etkinliği şeklinde kutlama kararı aldı. 14 Mart Tıp Bayramı sağlık sorunlarında tartışıldığı gündeme getirdiği sağlık çalışanları 7 gün 24 saat özveriyle gayretle çalışırken zaman zaman nahoş olayların ortaya çıkıyor. Vatandaşlarımızın doktorlara karşı şiddet göstermemelerini hasta yakınlarının hoşgörülü davranmalarını istiyoruz. İstediğiniz kadar teknolojik donanımları sağlayın modern binaları yapın sağlık hizmetini veren yine bir insan. Sağlık hekimi de çalışanı da insan ve insana hizmet veriyor. Bu kutsal mesleği yerine getirirken vatandaşlarımızdan da aynı duyarlılık ve hassasiyeti bekliyoruz” dedi.

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Herken , “Hekimlik, sadede para için yapılacak bir meslek değildir. Gönülle yapılacak bir iştir. Gerçek bilim adamı gönül adamıdır” diye konuştu.

Tabip Odası Başkanı Gökhan Deda, sağlık çalışanlarına karşı şiddetin olmadığı, halkın ücretsiz ve kaliteli bir sağlık hizmeti alabildiği bir Türkiye dileğinde bulundu.

ic-1

TEKDEN’DEN YEMEKLİ KUTLAMA
BU arada 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Tekden Hastanesi yönetimi ve hastane doktorları öğle yemeğinde bir araya geldi. Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ve Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat yemekte açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarda, “Hastanemizde çağın gereklerine göre yetişmiş sağlık çalışanları ile her türlü şart altında vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Hastanemizde görev yapan doktorlarımız başta olmak üzere herkese eşit ve kaliteli sağlık hizmeti felsefesi ve yüksek bir özveri ile hizmet veren tüm sağlık çalışanlarımızın ve ailelerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutlar,sağlık ve esenlik dolu günler dileriz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı