REKLAMI GEÇ

Selbest, 100 bin liralık cihaz bağışladı

Selbest, 100 bin liralık cihaz bağışladı

45 sene aynı yastığa baş koyduğu eşinin adını yaşatmak için, hastaneye 100 bin lira değerinde cihaz bağışladı. 77 yaşındaki Gündüz Selbest 100 Bin TL değerinde cihaz bağışında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2012 Perşembe, 12:24

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol töreninde, hayırsever Gündüz Selbest Denizli Devlet Hastanesi’ne 100 Bin TL değerinde cihaz alarak bağışta bulundu. Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural ve hayırsever Gündüz Selbest arasında protokol imzalandı. Hayırsever Selbest tarafından alınan 100 Bin TL değerindeki cihaz ile Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk binası içerisinde Çocuk Ekokardiyografi Ünitesi açılacak ve üniteye “Nazike – Burhan Selbest”’in adı verilecek.

Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş, protokol töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Sayın hayırseverimiz Gündüz Selbest amcamıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi 100 bin değerinde çocuk eko kardiyografi cihazı alarak devlet hastanemize bağışladı. Kendisinden Allah razı olsun. İnşallah bu cihazın çocuklarımıza faydalı olmasını temenni ediyoruz. Burhan amcanın geçmişlerine rahmet diliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural’ da bağışta bulunarak, bu önemli birimin hastane bünyesine kazandırılmasını sağlayan hayırsever Gündüz (Burhan) Selbest’e memnuniyetini dile getirerek şunları söyledi: “Denizlili hayırseverler hastanemize zaman zaman yardımlar yapmakta. Hastanemizde çeşitli birimler kurmakta ve cihazlar almaktadır. Bu tabi memnuniyet verici bir durumdur. Hayırseverimiz Burhan Serbest hastanemize bir Çocuk Ekokardiyografi cihazı alımı konusunda yardımda bulundu. Çocuk Ekokardiyografi cihazı gerçekten Denizli’de önemli bir eksiklikti ve çocuklarımızın kalp sağlığı açısından gerekli bir cihazdı. Bu cihazın hastanemize alınmasında katkıda bulunan hayırseverimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bağışta bulunan hayırsever Gündüz Selbest ise bu dünyadan öbür tarafa hiçbir şeyin gitmediğini belirterek: “Bu dünyada ne yaparsak, öbür tarafa o gidiyor. Bunun için mutluyum, huzurluyum, rahatım. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

77 yaşındaki emekli Gündüz Selbest, 23 sene dokumacılık yaptı. Daha sonra oğlu Sait Selbest’in yanında esnaflık yaptı. 1995’te emekli oldu. Selbest, “45 sene evlilik hayatım oldu. 2000’de gözümün nuru olan eşim Nazike Selbest’i kaybettim. Onu kaybettikten sonra adını yaşatmak için, ki onun bende çok hakkı vardır, böyle bir hayır işine girmeye karar verdim. Çok mutlu ve huzurluyum. Dünyadaki mal mülk dünyada kalıyor. Ama hayır işleri ebediyete kadar yapanla gider” diye konuştu.

Yorumlar

resuş yılmaz   -  Bağlantı 26 Nisan 2012, 12:29

allah senden razı olsun gündüz amca senin gibi insanların bu topluma hep ihtiyacı var…

krhyt   -  Bağlantı 26 Nisan 2012, 12:28

Helal sana be amcaaa

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı