REKLAMI GEÇ

Servergazi Devlet Hastanesi, pandemi hastanesi kapsamından çıkıyor

Servergazi Devlet Hastanesi, pandemi hastanesi kapsamından çıkıyor

Denizli’de pandemi hastanesi olarak hizmet veren sağlık kurumlarından biri olan Servergazi Devlet Hastanesi, bu kapsamdan çıkıyor. Sağlık Müdürü Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanenin yeni süreç için planlamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2020 Perşembe, 14:36

Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

KOVID-19 salgınında pandemi hastanesi olarak hizmet veren Servergazi Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki süreçte pandemi hastanesi olarak devam etmeyeceğini belirten Öztürk, hastanede yönetimiyle yeni normalleşme sürecinde hastanede yürütülecek olan diğer sağlık hizmetlerinin planlamasını yaptı.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, hastane yönetimiyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda hastanede KOVID-19 salgınında yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Servergazi Devlet Hastanesi’nin önümüzdeki süreçte normale uygun olarak hizmet vereceğini belirten Öztürk, “KOVID-19’un hayatımıza girmesinden sonra Sağlık Bakanlığı tarafından tüm hastanelerin pandemi hastanesi ilan edilmesinden bu yana Servergazi Devlet Hastanesi de pandemi hastanesi olarak faaliyet yürütüyordu. Ülkemizde ilk vakanın görüldüğü andan itibaren salgınla mücadelede önemli mesafeler alındı. Şimdi de belirlenen tedbirlere uymak kaydıyla kademeli olarak normalleşme sürecindeyiz. Bu doğrultuda Servergazi Devlet Hastanesi pandemi hastanesi olarak devam etmeyecek, hastanemizde diğer sağlık hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı