REKLAMI GEÇ

Süzer Tekstil’den 500 bin TL

Süzer Tekstil’den 500 bin TL

Süzer Tekstil’in sahibi İş Adamı Ahmet Süt, PAÜ Hastanesi’nin yeni binasının inşaatına, 500 bin TL bağışladı. Hastanenin kulak-burun-boğaz hastalıkları bölümüne Ahmet Süt’ün, göz hastalıkları bölümüne de Sabiha Süt’ün adı verilecek.

/ DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2010 Perşembe, 16:08

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç öncülüğünde yürütülen Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası’na ilgi her geçen gün artıyor. Denizli ve çevresinin sağlık alanındaki ihtiyacının önemli bir kısmını giderecek olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi inşaatına, kent sahip çıkmaya devam ediyor.

Denizlili Hayırsever İş Adamı Süzer Tekstil Sahibi Ahmet Süt, 500 bin TL bağışta bulunarak büyük destekte bulundu. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nde yapılan protokol törenine; Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Sınık, Süzer Tekstil Sahibi Ahmet Süt ve firma yetkilileri ile PAÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Yayla katıldı.

Ahmet Süt, hastanenin kulak-burun-boğaz hastalıkları ve göz hastalıkları bölümlerinin tefrişini üstlendi. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, bağışlara olan ilgiden dolayı memnun olduğunu belirterek, bu konuda duyarlılık gösteren Denizlili hayırseverlere ve önemli miktarda bağış yapan Ahmet Süt’e teşekkür etti.

Bağış kapsamında kulak-burun-boğaz hastalıkları bölümüne Ahmet Süt’ün, göz hastalıkları bölümüne ise Ahmet Süt’ün eşi Sabiha Süt’ün adı verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı