REKLAMI GEÇ

Tedaviden sonra geçmiş olsun ziyareti

Tedaviden sonra geçmiş olsun ziyareti

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, başlattığı uygulama ile taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ediyor. “Sağlığınızın takipçisiyiz” adı verilen uygulama kapsamında kamu sağlık kurumlarında görevli yöneticiler, hastaları evlerinde ziyaret ederek, “Tedaviden sonra da yanınızdayız” mesajı veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2014 Çarşamba, 10:37

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından hasta ve çalışan memnuniyetine yönelik ‘Sağlığınızın Takipçisiyiz’ adlı bir uygulama başlatıldı. Böylece her ay Genel Sekreterlik bünyesinde görev yapan Tıbbi, Mali ve İdari Hizmetler Başkanları, uzmanlar ile birliğe bağlı 12 sağlık tesisi yöneticileri, başhekimler, başhekim yardımcıları ve müdürler taburcu olan hastaları evde ziyaret etmeye başladılar. Bu ziyaretler sayesinde kamu hastanelerinden hizmet alan hastaların beklenti ve talepleri hastane yönetimleri tarafından dinleniyor ve hasta memnuniyeti ölçülüyor.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. İlhami Beyaztaş ve uzman Özden Duruhan ile birlikte Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi görüp taburcu olan iki hastayı evlerinde ziyaret etti. Topraklık Mahallesi’nde oturan ve Dahiliye Servisi’nde 6 gün tedavisi yapılıp taburcu edilen 59 yaşındaki anemi hastası Ayşe Arslan ve ardından Karşıyaka Mahallesi’nde ikamet eden KOAH hastası 80 yaşındaki Ümmü Demir, ziyarete şaşırdıklarını, uygulamayı da takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.

Genel Sekreter Op. Dr. Osman Acar, uygulamanın amacının sadece tedavi olurken değil, tedaviden sonra da hastanın yanında oldukları mesajını verdiklerini belirterek, “Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak bu yıl bir karar aldık ve sağlık tesislerimize müracaat eden, tedavi olan hastalarımızı Birlik olarak en az ayda bir kez evlerinde ziyaret etmeyi planladık. Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak, Birliğimize bağlı tüm idarecilerimizi dahil ettiğimiz böyle bir ziyaret programı başlattık. Tabi ki tüm hastalarımıza gitmemiz mümkün olmayacaktır ama gidebildiğimiz kadarını ziyaret etmeye çalışacağız. Ramazan ayının ilk günlerinden olan bugün de Tıbbi Hizmetler Başkanımız ve bir uzmanımızla birlikte sağlık tesislerimizde tedavisini olup taburcu edilmiş 2 hastamızı ziyaret etmek istedik. Hem onların halini hatırını sormak hem de taburcu oldukları sağlık tesisleri hakkında ki görüş ve önerilerini almak anlamında bu ziyaretlerimizi gerçekleştirdik” dedi.

Yorumlar

derin   -  Bağlantı 2 Temmuz 2014, 19:21

sen önce çalışan sayını istenilen seviyeye getir.bakıyorum da sağlık çalışanlarına hepsi mutsuz.neden?çok hasta az personel.sonra bir fıstıklı yeşil kalmıştı misali ev ziyaretlerine git..göstermelik şeyler yapmakta üstümüze yok maşallah.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı