REKLAMI GEÇ

Yalnız mıyız yoksa “yanlız” mı?

Yalnız mıyız yoksa “yanlız” mı?

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi tarafından başlatılan evde bakım hizmetinin verildiği araçlardan biri sosyal medyanın diline düştü. Kurumun hizmetlerde kullandığı araçlardan birinin arkasına yazılan slogan “Evde ‘yanlız’ mıyız, yoksa ‘yalnız’mı?” sorusunu sordurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 14:00

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, yeni binasının açılmasıyla birlikte hizmet ağını da geliştirdi. Nöbet sistemiyle gecenin geç saatlerine kadar hasta kabul eden kurum, evden çıkamayacak düzeyde olanlar için de “Evde bakım hizmeti”ne başladı.

Buraya kadar her şey normal, ama konuyu haber unsuru haline getiren evde bakım hizmetlerinde kullanılan bir aracın arkasında yazanlar. Bir vatandaşın çekip sosyal medyaya yüklediği fotoğrafta, hizmet aracı ve slogan görünüyor. Türkçenin yazımında en çok hata yapılan kelimelerinden biri olan “yalnız” burada da görevlinin gazabına uğramış. “Evde yalnız değilsiniz” sloganı, “Evde yanlız değilsiniz” olunca, birçok kullanıcı da fotoğrafın altına yorum yapmaktan geri kalmamış.

Yorumlar

ibiram   -  Bağlantı 23 Mayıs 2016, 20:14

bu aracın pilakası neden 45 manisa hiç denizlide bi firma yokmuymuşda tata manisadan kiralamışlar denizli devlet hastanesi hizmet araçlarıda 45 manisa biz denizlide yaşıyoruz şu kiralamayı denizliye verinde vergi ve para denizlimizde kalsın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı