REKLAMI GEÇ

Yaşama Yol Ver Forum Çamlık AVM’de

Yaşama Yol Ver Forum Çamlık AVM’de

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü’nün acil sağlık hizmetleriyle ilgili başlattığı “Yaşama Yol Ver” kampanyası meydanların ardından alışveriş merkezlerine taşındı. Kampanya kapsamında Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde yarıyıl tatili boyunca sunumlar yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2016 Pazartesi, 14:22

Hastane öncesi acil sağlık hizmetlerine ulaşılabilirliği ve kaliteyi artırmak amacıyla “Yaşama Yol Ver” kampanyası düzenlendi. Bir süredir devam eden kampanya kapsamında, meydanlar ve bulvarlarda satantlar açılarak, görevliler tarafından 112 Acil Çağrı Hattı’nın gereksiz yere aranmaması, trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularında bilgilendirme yapılıyor.

Toplumsal farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen bu kampan şimdi de kentteki alışveriş merkezlerine taşındı. Forum Çamlık AVM’de açılan stantta, 112 Acil Sağlık personeli ile Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) görevlileri, acil yardım hizmetleriyle ilgili vatandaşları bilgilendiriyor. Stant, yarıyıl tatili boyunca açık kalacak.

Bu arada, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Babaoğlu, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Mesut Düzelli, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Halit Yalçın ve Denizli UMKE Sorumlusu Mehmet Asal, Forum çamlık’taki standı ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, “Yaşama Yol Ver” kampanyası ve acil sağlık hizmetleriyle ilgili vatandaşları dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı