REKLAMI GEÇ

Yürüyüş yaptılar, pedal çevirdiler…  

Yürüyüş yaptılar, pedal çevirdiler…   

Sağlık Bakanlığı’nın organizasyonuna Denizli’de fazla ilgi gösterilmedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2014 Pazar, 10:58

Sağlık Bakanlığı’nın halk sağlığı müdürlükleri aracılığı ile tüm kentlerde gerçekleştirdiği halk sağlığı etkinliklerinden biri de Denizli’de yapıldı. Denizli Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ilanlarla duyurduğu etkinliğe Denizli’de katılım beklenenin altında gerçekleşti.

Valilik binası önünde toplanan yaklaşık 30 kişi hem yürüyüş yaptı hem de bisiklet sürerek sağlıklı yaşamın ilk adımını attı. Recep Yazıcıoğlu Parkı’na kadar süren yürüyüş ve bisiklet koşusuna Vali Yardımcısı Ali Sözen, İl Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Tekin ve İl Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Abdülaziz Ünal’da katıldı.

Katılımın beklenin altında gerçekleşmesi organizasyonu düzenleyen Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkililerini de üzdü. Denizli’de ‘sağlık için spor’ konsepti kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere binlerce kişi katılırken, Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün organizasyonuna katılımın düşük olması şaşırttı.

Yorumlar

Yusuf ÇAKIR   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 09:19

Bu yapılan etkinlikle ilgili hiçbir ilan görmedim. İlan varsa bile dikkat çekici olmamıştır. Bilsem gelirdim. Belediye bu işlerde daha iyi demekki. İyi tanıtım yapılmamış, iyi organize olunmamış…

Mevlüt ÇAĞLAR   -  Bağlantı 2 Haziran 2014, 01:17

Her organizasyonunuz resmi ve yapmacık. Bu yüzden ilgi görmüyor.Tören havasıyla yapıyorsunuz. Oysaki yaşam biçimi olmalı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı