REKLAMI GEÇ

Atam minnettarlığımız sonsuz

Atam minnettarlığımız sonsuz

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’nci yılında düzenlenen törenlerle anılıyor. Ata’nın ulusuna veda ettiği an olan saat 09.05’te tüm yurtta hayat adeta durdu ve milyonlar saygı duruşuna geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2015 Salı, 10:39

Kentteki anma törenlerinin adresi Denizli Valiliği binası yanındaki Atatürk Anıtı oldu. Buradaki törene Vali Şükrü Kocatepe milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Melike Basmacı, Kazım Arslan, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil topluk kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Kocatepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özbakır ve Başkan Zolan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu an olan saat 09.05’te ise Denizli Büyükşehir Belediye binasındaki AFAD sireninin çalmasıyla saygı duruşuna geçildi. Göndere çekili olan Türk bayrakları da yarıya indirildi. Anma töreni İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi.

ANONS

Anma törenlerine daha sonra Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “Atatürk’ün Devlet Adamlığı Vasıfları” konulu programla devam edildi. Akşam ise 20.00’da Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından düzenlenecek Atatürk’ü Anma Konseri verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı