REKLAMI GEÇ

Dekorasyonun yükselen trendi yapay çim halılar

Dekorasyonun yükselen trendi yapay çim halılar

İnsanlar son yıllarda doğaya ait olan izleri yaşam alanlarına taşımışlardır. Doğrudan doğadan gelen ürünleri modern yaşam alanları adapte etmek her zaman için mümkün olmadığından, gelişen teknoloji ile birlikte üretilen, farklı ürün seçenekleri kullanıcıların beğenisine sunulur. Bunlardan biri de yapay çim halılardır.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2020 Cuma, 11:47

Bahçelerin ve Terasların Vazgeçilmez Parçası

Modern yaşam alanlarında, çim görünümü özellikle bahçeler için vazgeçilmez bir unsurdur. Doğal çimler hem yüksek maliyetli olmaları hem de zorlu bakım süreçleri olduğundan modern şehir evleri için çok uygun parçalar olmayabilir. Bu anlamda bahçelerde ve taraşlarda yapay çim halıların kişilerin daha fazla tercih ettiği ürünler arasında yer aldığı bilinmektedir.

Farklı renk ve doku seçenekleriyle açık alanları kullanışlı bir hale getiren halılar, mevsim koşullarına dayanıklı olmaları nedeniyle de tercih edilmektedir. Yoğun güneş ışığı, yağmur ve soğuk gibi iklimin olumsuz etkileri bu ürünleri etkileyemeyeceği için kolaylıkla istenilen alanlarda kullanılabilmektedir. İklim koşullarına bağlı olarak standartları değişmeyen ürünlerdir. Ayrıca, kişilerin talebine bağlı olarak istenilen ölçüde de hazırlanabilmektedir.

Bahçelerde zemin kaplama olarak kullanılan bu ürünler, mevcut olan toprak yapısını ve alanda bulunan diğer canlı bitkileri de hiçbir koşulda olumsuz etkilemez. Kullanılacak alanın tam ölçülerinde hazırlanabildiğinden belli alanların boş bırakılması da olasıdır.

Çocukların Güvenliği İçin İdeal Ürünler

Yapay çim halılar, çocuk sahibi olan ebeveynler için de vazgeçilmez ürünlerdir. Sahip oldukları doku ile kaymaz özelliğe sahip olan ürün seçenekleri de bulunur. Bu sayede, özellikle teraslarda açık kalan ve ev kazalarına müsait olan fayans yüzeylerin kapatılması konusunda kurtarıcı bir üründür.

Çocuklu ailelerin sahip olduğu evlerin bahçe yüzeyleri doğal çim ile kapatıldığında, bahçenin bakım ihtiyacı daha da artacaktır. Çocuklar yapıları gereği oldukça hareketli olduğundan, doğal çim yüzeyin kısa sürede, deforme olması kaçınılmaz bir durum olabilir. Ayrıca, yapay çim halıların doğal çime nazaran sulama, gübreleme ve ekim ihtiyacı olmayacağından çok daha ekonomik ve uzun süreli kullanım vaat eden bir ürün olarak karşımıza çıkar. Yapay çim halılar hem dekoratif şıklık sağlamayı hem de kullanım kolaylığı sunmayı hedeflediğinden bu ürünler leke tutmaz özelliğe de sahip olabilmektedir. Bu sayede özellikle çocuklu ailelerin hijyen problemini de yaratıcı bir biçimde çözebilir.

Doğal ürünlerde, periyodik olarak bahçe bakımının yapılması ve bu bakım sürecinde, uzman kişilerden destek alınması gerekir. Bu durum ekstra bir maliyet olarak karşımıza çıkar. Yapay ürün tercih edildiğinde bu maliyet tamamen ortadan kalkmış olacaktır.

Doğal Dekorasyonunuz Garanti Süresi Kapsamında

Hemen her alanda yapay çim halıların tercih ediliyor olması, yapay çim halı ürün grubunun oldukça geniş bir yelpazede olmasına olanak tanımıştır. Doğal çim ürünlere göre çok daha uzun ömürlü ve tercih edeceğiniz ürün kalitesine bağlı olarak garanti kapsamında olacaklardır.

Temizlik açısından da oldukça ergonomik olan bu ürünler, fayans ya da beton yüzeyler için tercih edilmişse, bir halı fırçası yardımıyla kolaylıkla temizlenebilir. Plastik tabanlı ve taban yüzeyinde sahip oldukları geçirgen tasarım sayesinde, temizlik sonrasında kolaylıkla durulanabilir. Herhangi bir koku oluşunun da önüne geçilmiş olur. Bu anlamda en kaliteli ve yüksek standartlı ürünler evim ticaret aş garantisi ile sizlere sunulmaktadır.

Söz konusu ürünlerin, fiyat aralıkları ve kullanım ömürleri, üretildikleri ham maddeye, kalınlığa ve talep edeceğiniz boyuta göre değişkenlik göstermektedir. Dolayısıyla ürün tercihinde, güvenilir olan firmalar ile çalışmak, yaşam alanınızın sağlığı açısından oldukça önemlidir. Farklı renk seçeneklerine sahip olan ürünleri siz de tercih ederek, doğal görünümlü ve kullanım kolaylığı olan bahçe ve teraslar yaratabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı