REKLAMI GEÇ

CHP’li meclis üyesi ile Zolan, birbirlerine hakkını helal etmedi

CHP’li meclis üyesi ile Zolan, birbirlerine hakkını helal etmedi

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayının ilk toplantısına Başkan Osman Zolan ile CHP’li üye Şeniz Süzek Doğan arasındaki sözlü tartışma damga vurdu. Doğan, “Belediye kaynakları referandum çalışmalarında kullanıldı, hakkımı helal etmiyorum” derken, Başkan Zolan ise, “Bana iftira atıyorsunuz, ben size hakkımı helal etmiyorum” yanıtını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2017 Pazartesi, 18:14

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de gerçekleştirdiği toplu açılışlar ile referandum çalışmaları damga vurdu.

CHP Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Şeniz Süzek Doğan, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a suçlamalarda bulundu. Şeniz Süzek Doğan, “Referandum çalışması sürecinde belediye bütçesinden çalışmalarınıza maddi katkı sağladıysanız hakkımı helal etmiyorum. Sizi kınıyorum. Referandum sürecinde lüks yemekler verildi. Cumhurbaşkanı Denizli’ye geldi. Cumhurbaşkanının Denizli ziyareti için Belediye bütçesinden pay ayrıldı mı? Eğer ayrıldı ise, hakkımı size helal etmiyorum Sayın Zolan sizi kınıyorum. Ayrıca, bilboardlarda da hep AK Parti ve ‘Evet’ reklamları vardı” dedi.

ZOLAN’IN YANITI
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendisini eleştiren Şeniz Süzek Doğan’a sert çıktı. Zolan, bilboardların Seçim Kurulu tarafından başvuran partilere kura ile verildiğini belirterek, “Merkezefendi’de bilboard reklamları için sadece AK Parti ile MHP başvuruda bulundu. Pamukkale’de ise, üç parti başvurdu. Bunların ücretleri ise partiler tarafından karşılandı. Ne kadar çok olup az olacağı konusunda partiler karar verdi. Kesinlikle belediye bütçesinden buraya pay aktarılmadı” dedi.

Başkan Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde toplu açılış töreni düzenlendiğini söyleyerek, “Cumhurbaşkanının gelişine gelince kendisi buraya geldiğinde, toplu açılışlar için geldi. Konuşma yaptığı kürsünün arkasında Denizli Valiliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin logoları vardı. Masrafları belediye olarak biz karşıladık. Çünkü Denizli’ye verilen hizmetin açılışı gerçekleşti. Bana iftira atıyorsunuz, ben size hakkımı helal etmiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı