REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’ın kapısını basına her zaman açık

MÜSİAD’ın kapısını basına her zaman açık

Geçtiğimiz Nisan ayında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı ‘Mermer ve Maden’ konulu sektör toplantısında, basın mensuplarıyla yaşanan gerginliğin ardından MÜSİAD gönül aldı. Şube Başkanı İsmail Biltekin, yanlış anlaşılma olduğunu söyledi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2017 Salı, 11:36

Geçtiğimiz ay bir mermer firmasında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ‘Mermer ve Maden’ konulu sektörel toplantı düzenledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı toplantı öncesi, basın mensupları oturdukları yerden kaldırılmış ve salondan çıkarılmıştı.

Bugün, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve basın mensuplarının katılımıyla basın toplantısı düzenleyen MÜSİAD Şube Başkanı İsmail Biltekin, “Basına saygısızlık söz konusu olamaz. Gelişmeler bilgimiz dışında. Bizim sektörel toplantılarımız, yönetim kurulu toplantılarımız her zaman basına açıktır. Sanırım bir yanlış anlama oldu” diye konuştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ise, daha önce yaşanan sıkıntının bir araya gelerek giderildiğini söyledi. Boyacı, “Sorun aşıldı. En yetkili ağızdan açıklamalar geldi. Basın ile MÜSİAD arasındaki iyi ilişkiler devam edecek” dedi.

MÜSİAD DENİZLİ’YE BÜYÜK ÖDÜL
İsmail Biltekin, 6 Mayıs’ta İnegöl’de MÜSİAD’ın 96. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda Denizli Şubesi’nin 1016 yılı şube performans değerlendirmesinde ikincilik ödülünü aldığını söyledi.

Biltekin, 2015 yılında birinci olduklarını söyleyerek, “Bu yıl ikinciliğe uygun göründük. Bu Denizli için gurur verici bir durumdur. Birinciliği İzmir’e kaptırdık. Ödülümüzü Genel Başkan Nail Olpak’ın elinden aldık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı