REKLAMI GEÇ

MHP Merkezefendi’de istifa tartışması

MHP Merkezefendi’de istifa tartışması

Denizli MHP’de “istifa” tartışması yaşanıyor. Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik görevinden istifa ettiğini açıklarken, İl Başkanı Cafer Birtürk “İstifa yok, resmi prosedürleri yerine getirmediğinden başkanlığı düşmüştü” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2016 Çarşamba, 12:49

MHP’de parti içi muhalefetin yanında yer alan Fatih Coşkun’un görevden alınmasının ardından Merkezefendi İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Çelik, istifa ettiğini açıkladı. Kendisiyle görüştüğümüz Çelik, genel merkez yönetimine muhalefet nedeniyle değil, il yönetimiyle yaşanan anlaşmazlıktan dolayı istifa ettiğini söyledi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA
Sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Çelik, “Görevi dün akşam itibari ile bıraktık. Lakin bu konu genel merkez değil, yerel yönetimle alakalı bi konudur. Bunun muhaliflik olarak anlaşılmasını istemem. Bizler her zaman Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olmaktan onur ve gurur duyduk. Son nefesimize kadarda davamıza hizmet için hazırız. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlara da buradan tesekkürlerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

BİRTÜRK: BAŞKANLIĞI DÜŞMÜŞTÜ
MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ise, konuyla ilgili “Göreve atanmasının ardından kendisi ve yönetim kurulu üyeleriyle ilgili evrakları Dernekler Masası’na vermesi gerekiyordu. Bunun süresi atamadan itibaren 15 gündür. Evrakları vermediği için zaten başkanlığı düşmüştü. Parti içi gelişmeler nedeniyle yerine atama yapılmamıştı” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı