REKLAMI GEÇ

Hacı Ahmet Pakel toprağa verildi

Hacı Ahmet Pakel toprağa verildi

Nakşibendi şeyhlerinden Hacı Ahmet Pakel solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 80 yaşında hayatını kaybeden Hacı Ahmet Pakel Vakfı’nın da kurucusu olan Pakel için tüm camilerde sala verildi, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazına çok sayıda katılım gerçekleşti. Pakel, cenaze namazının kılınmasının ardından İstasyon Caddesi’nin çıkışına kadar eller üzerinde taşındı, daha sonra da Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2016 Pazar, 15:19

Nakşibendi şeyhi olarak tanınan Hacı Ahmet Pakel solunum yetmezliği şikayeti ile geçtiğimiz hafta cuma günü hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tedaviye cevap vermeyen Pakel, dün hayatını kaybetti.

haci-ahmet-pakel-1

TÜM CAMİLERDE SALA VERİLDİ
Hacı Ahmet Pakel için bugün tüm camilerde sala verildi. Vakıf üyeleri tarafından Denizli Müftülüğü’ne merkezi sala için başvuruda bulunulduğu, ancak bunun kabul görmediği için tüm camilerden ayrı ayrı sala okutulduğu öğrenildi.

haci-ahmet-pakel-5

CENAZE NAMAZI ULU CAMİ’DE KILINDI
80 yaşında solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Hacı Ahmet Pakel’in cenaze namazı Ulu Cami’de kılındı. Cenaze törenine AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, vakıf üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

haci-ahmet-pakel-4

TABUTU ELLERDE TAŞINDI
Öğle namazının ardından cenaze namazı kılınan Hacı Ahmet Pakel, camiden İstasyon Caddesi’nin çıkışına kadar eller üzerinde taşındı. Burada cenaze aracına alınan Hacı Ahmet Pakel’in cenazesi kurucusu olduğu vakfa götürüldü. Helallik alınan Hacı Ahmet Pakel, Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

haci-ahmet-pakel-2

SİYASİLERDEN TAZİYE MESAJLARI
Kanaat önderi olarak bilinen Hacı Ahmet Pakel’in ölümünün ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yakınlarını ziyaret etti, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu ve Cahit Özkan ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sosyal medyadan taziye mesajları yayınladı.

haci-ahmet-pakel-6

Yorumlar

Anıl   -  Bağlantı 18 Eylül 2016, 22:36

Yine yanlış ata oynuyor din tacirleri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı