REKLAMI GEÇ

Narkotik şube göz açtırmıyor

Narkotik şube göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri, okulların açılmasıyla birlikte denetlemeleri sıklaştırdı. Özellikle okul bölgelerinde yapılan denetlemelerde daha önceden belirlenen ve risk teşkil eden bölgeler hedef alındı. Son yapılan uygulamalarda ise değişik miktarlarda ve türde uyuşturucu ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2018 Cuma, 17:50

Narkotik şube ekipleri yapılan denetlemelerde 338 kişi, 115 araç ve kullanılmayan eski binalarda kontrol yaptı. Bu uygulamalarda motorize narkotim ekipleri ve sivil ekipler uyuşturucu madde kullanıcısı olduğu belirlenen 3 kişiyi yakaladı. Yakalananların üzerinde bulunan 6.3 gram esrar maddesine el konuldu.

Diğer taraftan Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekipleri, özellikle yabancı uyruklular tarafından kullanılan apartlarada baskınlar düzenledi. Buralarda tavan aralığı, banyo, tuvalet gibi yerlerde de yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Yürütülen çalışmalarda yakalanan 504 gram metamfetamin maddesine, 700 gram eroin maddesine, 300 gram esrar maddesine ve 130 adet uyuşturucu hapa el konuldu.

Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 15’i yabancı uyruklu 43 şüpheliden 12’si Afgan ve İran uyruklu olmak üzere 30 şüpheli tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanıcısı 34 kişi hakkında ise yasal işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı